Πώληση Ξενοδοχείο 981τ.μ. - Πλακιάς, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 1500000 €

Just Sold

Ξενοδοχείο - Πώληση - Φοινίκας, Πλακιάς

1,500,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Πλακιάς

ID: 231521001-105

Συνολικά Δωμάτια

10

Τετραγωνικά Μέτρα

981

Επίπεδα

2

Όροφος

2ος

Πωλείτε ξενοδοχειακή μονάδα 981,34 τμ σε συνολική έκταση γεωτεμαχίου 12,300 τμ. στη περιοχή του Πλακιά Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνου, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη στα νότια παράλια της Κρήτης. Μια καταπληκτική ευκαιρία για όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον τουρισμό. Η μονάδα διαθέτει 20 επιπλωμένα δωμάτια με Α/C και μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείο υπάρχει χώρος υποδοχής, μπαρ, σαλόνι, εστιατόριο και κουζίνα. Υπάρχει μία μεγάλη αποθήκη τροφίμων, ψυγείο και χώρος φορτοεκφόρτωσης. Διαθέτει αποδυτήρια και μπάνια προσωπικού, αποθήκες και λινοθήκες, καθώς και δυο γραφεία για λογιστήριο και διαχείριση. Στον όροφο υπάρχουν δωμάτια και μία αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη όπου γίνονται σεμινάρια και χορού. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε ένας εξαιρετικός συνδυασμός διακοπών και δραστηριοτήτων.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν πολλά δέντρα και λουλούδια καθώς και ένας μικρός κήπος με κρητικά βότανα. Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και bbq. Μπροστά από το εστιατόριο υπάρχει μεγάλη εξωτερική βεράντα όπου προσφέρονται γεύματα και αναψυκτικά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο φυσικού αερίου

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.