Πώληση Μονοκατοικία 400τ.μ. - Θέρμη, Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι

Ζητούμενη τιμή: 1500000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη

1,500,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη

ID: 231321011-17189

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1995

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17189 |ΘΕΡΜΗ Πωλείται ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 400 τμ– ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 5500 ΤΜ – ΠΙΣΙΝΑ 45 ΤΜ – ΚΛΕΙΣΤΟ GARAGE – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - ΟΡΙΑ ΘΕΡΜΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ :

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 5500 ΤΜ

ΠΙΣΙΝΑ 45 τμ

ΚΛΕΙΣΤΟ GARAGE (2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ)

ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

2 ΣΑΛΟΝΟΚΟΥΖΙΝΕΣ

2 ΤΖΑΚΙΑ

ΕΞΑΙΡΕΙΚΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ – ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

2 ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΣΙΤΕΣ

ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ Ή ΠΛΑΚΑΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΥΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΙΣΟΓΕΙΟ : Με απευθείας είσοδο από τον κήπο συναντάμε μία πολύ μεγάλη ενιαία σαλονοτραπεζαρία – κουζίνα με τζάκι. Περιμετρικά του χώρου υπάρχουν μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες με υπέροχη θέα τον κήπο. Η είσοδος στον ισόγειο χώρο γίνεται και μέσα από το κλειστό garage που βρίσκεται δίπλα του. Στο ίδιο επίπεδο συναντάμε μεγάλες αποθήκες, ένα μπάνιο και ένα laudryroom. Υπάρχει άμεση έξοδος στον κήπο και την πισίνα.

1ος ΟΡΟΦΟΣ : Μπαίνουμε σε ένα μεγάλο χωλ όπου συναντάμε ένα αίθριο με μεγάλο σταθερό παράθυρο και φυτά. Μπροστά μας εκτείνεται ο χώρος του κεντρικού σαλονιού με το τζάκι. Υπάρχει ένα μεγάλο παράθυρο και δύο πολύ μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε μία υπέροχη τεράστια βεράντα με θέα τον κήπο και την πισίνα. Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται η τραπεζαρία με 2 σταθερά μεγάλα παράθυρα και μία μπαλκονόπορτα που οδηγεί επίσης σε μεγάλη βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι αυτόνομος. Μία πολύ μεγάλη κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε βεράντα και τον κήπο. Υπάρχει εξοπλισμός με barbeque για γεύματα στην βεράντα.

Στο πίσω τμήμα του ορόφου συναντάμε δύο μεγάλα δωμάτια με κοινό πολυτελές μπάνιο. Τα δωμάτια έχουν μεγάλες ντουλάπες και μεγάλα παράθυρα με θέα τον κήπο. Το μπάνιο έχει παράθυρο.

2ος ΟΡΟΦΟΣ : Εδώ συναντάμε δύο πολυτελέστατα Masterbedrooms που συνδέονται με ένα επίσης πολυτελές μπάνιο με παράθυρο. Και τα δύο δωμάτια έχουν μεγάλες ντουλάπες, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Συνεχίζοντας προς τα επάνω συναντάμε ένα επιπλέον πολύ μεγάλο Masterbedroom με το προσωπικό του μπάνιο και βεστιάριο. Το Masterbedroom φωτίζεται άπλετα από δύο μεγάλα παράθυρα και μία μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε μεγάλη βεράντα.

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ 5500 ΤΜ: Ο κήπος έχει πολύ περιποιημένο γκαζόν, φυτά, ψηλά δένδρα, υψηλή περίφραξη με φωτισμό, πόρτα εισόδου με access control για την είσοδο των αυτοκινήτων και είσοδο για τους πεζούς, αυτόματο πότισμα και αυτόματο φωτισμό.

ΠΙΣΙΝΑ 45 τμ : Η πισίνα είναι εντυπωσιακή σε μία πλευρά του κήπου με άμεση πρόσβαση από όλα τα σημεία της μονοκατοικίας.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Πετρέλαιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Κλιματισμός

Θυροτηλεόραση

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Έξι

Τοποθεσία: Κέντρο

Πόρτα ασφαλείας

Πισίνα

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

Δορυφορική κεραία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ρετιρέ

Γωνιακό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.