Πώληση Ξενοδοχείο 900τ.μ. - Γαλατάς, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 1998000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Γαλατάς

1,998,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Γαλατάς

ID: 231671015-215

Τετραγωνικά Μέτρα

900

Έτος Κατασκευής

1998

Πωλείται πλήρως λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένη τουριστική μονάδα στην περιοχή του Γαλατά Χανίων, η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή τοποθεσία της περιοχής και μόλις 400 μέτρα από την οργανωμένη παραλία της περιοχής Καλαμάκι Χανίων.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1,128 τ.μ. με το εμβαδόν των κτιρίων να είναι 865 τ.μ, τα οποία απλώνονται σε 3 επίπεδα και είναι σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται από είναι 21 δωμάτια, τα οποία είναι αρκετά ευρύχωρα και κυμαίνονται από 40τ.μ. έως και 60τ.μ. έκαστο. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν μικρό κουζινάκι και ψυγείο και είναι σε όλα είναι πλήρως ανακαινισμένα τα μπάνια. Επίσης, έχουν καινούρια επίπλωση, ιματισμό και διαθέτουν μπαλκόνια με τραπεζοκαθίσματα. Είναι διαμπερή, κλιματίζονται και κάποια από αυτά έχουν υπέροχη θέα θάλασσα. Η μονάδα διαθέτει μία μεγάλη πισίνα , μία παιδική όπως επίσης και μπαρ στον χώρο.

Ο Γαλατάς Χανίων είναι ένα ιστορικό χωριό του νομού το οποίο απέχει μόλις πέντε χιλιόμετρα (5χιλμ.) από το κέντρο της πόλης και θεωρείται πλέον προάστιο της πόλης των Χανίων. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ εύκολη από κεντρικό δρόμο με άσφαλτο, η απόσταση για το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης είναι 17 χλμ., για το λιμάνι της Σούδας 13χλμ. και η σύνδεση με την νέα εθνική οδό για εύκολη και γρήγορη μετάβαση σε διάφορους προορισμούς είναι επίσης πάρα πολύ κοντά. Η μονάδα διαθέτει καθαρούς τίτλους και δεν έχει βάρος σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό ίδρυμα.

Καλέστε στο 6987050294, Νίκος Πλατσάκης για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.