Πώληση Μονοκατοικία 263τ.μ. - Χαλέπα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 490000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Χανιά, Χαλέπα

490,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Χαλέπα

ID: 231671051-38

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

263

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1998

Ο Νικόλας Τζαγκαράκης και η RE/MAX Specialists παρουσιάζουν προς πώληση ένα εξαιρετικό παλιό αρχοντικό 263.4τ.μ., στην δημοφιλή Χαλέπα Χανιών, μόλις 700μ. από τη θάλασσα και 1.5χλ από το κέντρο της πόλης των Χανίων.

Το αρχοντικό 263,4τμ. βρίσκεται εντός οικοπέδου 912τ.μ. και αποτελείται από 3 ορόφους, υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο 87,8 τ.μ. ο κάθε όροφος. Ο 1ος όροφος και το ισόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, διάθέτουν A/C και χρήζουν μερικής ανακαίνισης. Το υπόγειο της μονοκατοικίας είναι επίσης 87,8τ.μ. με ίδια διαρρύθμιση αλλά χρήζει ολικής ανακαίνισης. Από τον πρώτο όροφο προσφέρεται θέα προς την θάλασσα της Χαλέπας αλλά και προς το βουνό του Αγίου Ματθαίου.

Σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί ο συντελεστής δόμησης 1(ένα) που έχει δίνοντας την δυνατότητα να οικοδομηθούν επιπλέον 650τ.μ. στο οικόπεδο γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να ανεγερθεί είτε μία πολυκατοικία είτε ένα ξενοδοχείο λίγα λεπτά από το κέντρο των Χανίων καθιστώντας το ακίνητο μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η μονοκατοικία έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα μέσα στα χρόνια, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά με κάποια μοναδικά έπιπλα εποχής, που αποτελούν θαυμάσιο δείγμα ξυλογλυπτικής τέχνης.

Η Χαλέπα αποτελεί το πιο αριστοκρατικό/ιστορικό προάστιο της πόλης και σε μικρή απόσταση, υπάρχουν μινι μάρκετ, καφετέριες, ταχυφαγεία, εστιατόρια, το ΤΕΙ Κρήτης, ο ναός της Ευαγγελίστριας Θεοτόκου, η κεντρική πλατεία της Χαλέπας, ιστορικά μνημεία, μουσεία, τουριστικά θέρετρα και φυσικά η θάλασσα. Η ακτή της Κουλούρας είναι η πιο κοντινή παραλία. Για να την επισκεφθείτε θα διανύσετε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Σε μόλις 1.5χλμ βρίσκεται το κέντρο της πόλης με εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, δημόσια σχολεία, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, κα. Η Χαλέπα υποστηρίζεται με συχνό δίκτυο αστικών λεωφορείων

Το αρχοντικό χρήζει μερικής ανακαίνισης, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως προσωπική οικία, είτε ως ένα μοναδικό επενδυτικό ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και για υπόδειξη του ακίνητου μπορείτε να καλέσετε στο 6980918999 είτε να στείλετε e-mail στο tzagkarakis.real@gmail.com . Νικόλας Τζαγκαράκης|Realtor Σύμβουλος Ακινήτων, RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.