Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 41τ.μ. - Χαλέπα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 96000 €

Just Sold

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Χανιά, Χαλέπα

96,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Χαλέπα

ID: 231671051-35

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

41

Έτος Κατασκευής

2008

Νέα Ανάθεση από τον Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλήρως εξοπλισμένο ημιυπόγειο Studio/γκαρσονιέρα στη δημοφιλή περιοχή της Χαλέπας, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών οδήγησης από την κεντρική Αγορά των Χανιών. Πρόκειται για ένα studio 41τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα, ένα άνετο μπάνιο και ένα μπαλκόνι 17.5 τ.μ.! Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση, air condition και είναι πλήρως εξοπλισμένο από ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο). Δίνεται πλήρως επιπλωμένο με εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα σε άριστη κατάσταση. Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 2008.

Η θέση και τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για επενδυτική αγορά μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης ή για αγορά από φοιτητές.

Η Χαλέπα αποτελεί το πιο αριστοκρατικό και σπουδαίο ιστορικό προάστιο βοριανατολικά των Χανίων. Στην περιοχή μίνι μάρκετ, καφετέριες, ταχυφαγεία, εστιατόρια, το ΤΕΙ Κρήτης, ο ναός της Ευαγγελίστριας Θεοτόκου, η κεντρική πλατεία της Χαλέπας, ιστορικά μνημεία, μουσεία, τουριστικά θέρετρα και φυσικά η θάλασσα. Η ακτή της Κουλούρας είναι η πιο κοντινή παραλία, τεχνητή, και ιδιαίτερα αγαπητή στους κάτοικους. Βρίσκεται 2χλμ από το κέντρο των Χανίων συνδυάζοντας και την ομορφιά και την γραφικότητα των προαστίων. Απέχει 11χλμ από το αεροδρόμιο, με συχνό δρομολόγιο αστικών λεωφορείων.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες ☎️+30 6980918999 tzagkarakis.real@gmail.com Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Viber και Whats Up. Νικόλας Τζαγκαράκης | REALTOR RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Διαμπερές

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.