Πώληση Ξενοδοχείο 420τ.μ. - Σταλός, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 460000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Σταλός

460,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Σταλός

ID: 231671019-173

Συνολικά Δωμάτια

10

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

420

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

Ισόγειο

Έχουμε τη χαρά να σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία για απόκτηση ενός επαγγελματικού ακινήτου στον Σταλό, Χανίων. Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας με ξεχωριστά διαμερίσματα, και η τοποθεσία του δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Εμβαδόν Οικοπέδου: 478 τ.μ. Εμβαδόν Ισογείου Διαμερισμάτων: 238 τ.μ. Εμβαδόν Ορόφου (υπό κατασκευή): 182 τ.μ. Θέση Στάθμευσης (κλειστού): 17 τ.μ. Αποθήκες: 23,61 τ.μ.

Εξαιρετική Τοποθεσία:

Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 350 μέτρα από την αμμουδερή παραλία του Σταλού, προσφέροντας την ιδανική τοποθεσία για ένα ξενοδοχείο. Ο πρώτος όροφος διαθέτει πλαγίως θέα στη θάλασσα, και η ταράτσα μπορεί να μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό roof garden με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Στο κτίριο έχουν δημιουργηθεί τα εξής διαμερίσματα:

Ισόγειο : 1 Στούντιο, 3 Δυάρια , 1 Τριάρι , Laundry Room - Reception

Όροφος στα τούβλα: 4 Στούντιο , 1 Δυάρι

Πλεονεκτήματα της Περιοχής του Σταλού:

Ο Σταλός είναι ένα τουριστικό θέρετρο των Χανίων με αμμουδερές παραλίες, κρυστάλλινα νερά και πολλές επιλογές για ψυχαγωγία και χαλάρωση. Η περιοχή προσφέρει επίσης πληθώρα εστιατορίων, καφετεριών και μπαρ, καθιστώντας τον Σταλό, τον ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες. Επιπλέον, η απόσταση μόλις 7 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων κάνει την περιοχή εύκολα προσβάσιμη για τους επισκέπτες.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό ακίνητο σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές των Χανίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και δείτε από κοντά αυτήν τη μοναδική ευκαιρία.

Πληροφορίες : Ιωαννης Πασακος Τηλ +30 6992 500 005 email: pasakosremax@gmail.com

RE/MAX Specialists Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.