Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2913τ.μ. - Σταλός, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Σταλός

150,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Σταλός

ID: 231671023-220

Τετραγωνικά Μέτρα

2913

Αποκλειστικά από τη RE/MAX Specialists και τη Μαριάννα Γυπάκη,

Πωλείται Οικόπεδο 2.913,68τ.μ. εκτός οικισμού στον Άνω Σταλό του Δήμου Ν.Κυδωνίας και εντός της Ζώνης των 500μ. απο το συνεκτικό τμήμα του οικισμού στη θέση Μαθιανά.

Με βάση τους ισχύοντες όρους και περιορισμούς δόμησης είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκλιση και πωλείται έχοντας Άδεια Οικοδομήςγια Μεζονέτα συνολικής Επιφάνειας 122,51τ.μ. (επιτρεπόμενο όριο δόμησης 200τμ) με μέγιστο ύψος τα 7,5 μέτρα και 1,20μ για τη στέγη.

Έχει πρόσωπο σε υφιστάμενη κοινόχρηστη αγροτική οδό δίπλα σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο με κυρίως βορειοανατολικό προσανατολισμό, με ελεύθερη θέα στη θάλασσα.

Για το ακίνητο έχει συνταχθεί τεχνική έκθεση για τρείς τουριστικές κατοικίες 15 κλινών με πισίνα οι οποίες προβλέπεται να είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στη περιοχή βρίσκονται αρκετά τουριστικά καταλύμματα και βίλες, ταβέρνες και σούπερ μάρκετ. Επίσης υπάρχει συχνή συγκοινωνία με λεωφορείο.

Η απόσταση του ακινήτου από τη παραλία του Σταλού είναι 1 χιλιόμετρο ενώ από τη πόλη των Χανίων απέχει περίπου 7χιλιόμετρα. Οι παρακείμενες ιδιοκτησίες είναι επί το πλείστων αδόμητες. Η δυνατότητα σύνδεσης με τα δίκτυα ύδρευσης, ηλεκτρισμού και τηλεπικοινωνιών είναι άμεση. Υπάρχει η δυνατότητα ύδρευσης από το δημοτικό δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες, συντονισμό ραντεβού, ή έγγραφο υλικό, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε στο 6995786611, Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.