Πώληση Μεζονέτα 151τ.μ. - Άνω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 500000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Τούμπα, Άνω Τούμπα

500,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Άνω Τούμπα

ID: 231571017-190

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

151

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

8ος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ Κωδικός ακινήτου: 99-2320 – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ - ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Α διαμέρισμα, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 151,32 τ.μ. στον 8ο και 9ο όροφο (σοφίτα) (112,09 τ.μ. καθαρά). Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Προσόψεως, διαμπερές. Βορειοανατολικός προσανατολισμός της πρόσοψης. Διαμέρισμα Δ 2 στην κάτοψη του 8ου ορόφου (κίτρινο χρώμα, στα αριστερά της κάτοψης) και το αριστερά στην κάτοψη του 9ου ορόφου Εύκολη πρόσβαση σε πλατείες, στάση λεωφορείου, στην περιφερειακή οδό, αγορά, σούπερ μάρκετ, κλπ. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Α Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, είναι εμπρόσθιο, διαμπερές αποτελείται από 3 μεγάλα δωμάτια, σαλοκουζίνα, λουτρό, WC, ξεχωριστό χώρο για το πλυντήριο. Μπαλκόνια μπρος πίσω. Λειτουργική διάταξη όλων των χώρων του διαμερίσματος. Η είσοδος είναι από τον 8ο όροφο, εκεί συναντάμε τη σαλοκουζίνα, δύο καλά δωμάτια και το WC. Μπαλκόνι μεγάλο εμπρός από το σαλόνι για να μπορείτε άνετα να απολαμβάνετε την θέα τα ήσυχα βράδια μόνοι ή και με παρέα. Στο επάνω επίπεδο (9ος όροφος ) έχουμε 2 μεγάλα δωμάτια, το λουτρό και ξεχωριστό χώρο για το πλυντήριο ρούχων. Αποκλειστική χρήση στην μισή ταράτσα, και αποκλειστική πρόσβαση σε αυτή μαζί με την γειτονική μεζονέτα. Όλα τα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι.

Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη, πάρκινγκ, διπλά τζάμια, θέρμανση φυσικού αερίου. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.