Πώληση Διαμέρισμα 69τ.μ. - Άνω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Τούμπα, Άνω Τούμπα

170,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Άνω Τούμπα

ID: 231571017-104

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

69

Έτος Κατασκευής

1979

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2090 –ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2ο όροφο οικοδομής, οικοδομικής αδείας 1977. Νότιο-Ανατολικός προσανατολισμός. Εμπρόσθια. Σε καλό σημείο της περιοχής. Μόλις ανακαινίστηκε πλήρως από επαγγελματίες, προσεγμένο μέχρι την κάθε λεπτομέρεια, πωλείται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Φωτεινό με καλή διαρρύθμιση χώρων. Αποτελείται από ένα άνετο χώρο Σαλοκουζίνας με διαμορφωμένους τους πάγκους, ντουλάπια κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, δύο μεγάλα δωμάτια με ντουλάπα μεγάλη, και λουτρό. Όλα λειτουργικά χωροθετημένα. Μεγάλο μπαλκόνι με τέντα. Συνολική επιφάνεια 69 τ.μ. Διαθέτει πόρτα θωρακισμένη, θέρμανση ατομική με Φυσικό Αέριο, κλιματιστικό, διπλά τζάμια, πατώματα από μάρμαρο, συνθετικά κουφώματα. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ε

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.