Πώληση Πολυκατοικία 220τ.μ. - Χωρδάκι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 70000 €

Οικιστικό - Πώληση - Ακρωτήρι, Χωρδάκι

70,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Χωρδάκι

ID: 231671002-297

Συνολικά Δωμάτια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

220

Έτος Κατασκευής

1950

Συγκρότημα κατοικιών στο Χωρδάκι.

Δύο κτίρια πέτρινα 220τμ του 1900 με διαρρύθμιση σε σχήμα Γ με εσωτερική αυλή που προσφέρει πολύ καλή ιδιωτικότητα, σε οικόπεδο 237τμ. Μπορεί να διαμορφωθούν σε ένα ή δύο ανεξάρτητα ακίνητα με ιδιωτική πρόσβαση, λόγω των δύο προσόψεων του οικοπέδου. Στη μία πλευρά του ακινήτου στο παρελθόν λειτουργούσε ως καφενείο και βρίσκεται στο ισόγειο, μπορεί να μετατραπεί σε κλειστό γκαράζ. Η άλλη πλευρά του οικοπέδου διαθέτει την εξωτερική πόρτα που οδηγεί στην εσωτερική αυλή των κτιρίων. Το μεγαλύτερο μέρος των κτιρίων κατοικούνταν μέχρι πρόσφατα, αλλά θα χρειαστεί κι αυτό όπως και το υπόλοιπο κτίριο, βελτιώσεις και παρεμβάσεις ανάλογα με τις ανάγκες των αγοραστών.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, δίπλα σε πλατεία, καφενείο και σε ήσυχη γειτονιά. Το Χωρδάκι βρίσκεται στο πέρασμα για τις φημισμένες παραλίες Σεϊτάν Λιμάνια, που απέχουν 10 λεπτά με αυτοκίνητο.

Το αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται στα 4,5 χλμ. και η πόλη των Χανίων στα 15 χλμ.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.