Πώληση Μεζονέτα 45τ.μ. - Άνω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 178000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Τούμπα, Άνω Τούμπα

178,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Άνω Τούμπα

ID: 231361004-1047

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

45

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 11-5238 - Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπό κατασκευή , γκαρσονιέρα τύπου Loft 45τμ στον 5o-6o όροφο η οποία διαθέτει ατομική ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου με θέα στον Λευκό Πύργο και το λιμάνι. Αποτελείται από ένα άνετο δωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο , 30τμ βεράντα μία θέση στάθμευσης με αποκλειστική χρήση στην πυλωτή και μία αποθήκη. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε μία Boutique οικοδομή εξαιρετικής σχεδίασης. Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στα πανεπιστήμια σε μία από τις πιο περιζήτητες αστικές περιοχές της Θεσσαλονίκης με γυμναστήρια , εστιατόρια, καταστήματα, σχολεία και αστικές συγκοινωνίες .

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου πέρα από την ξεχωριστή αρχιτεκτονική είναι η κατασκευή του , η οποία εξασφαλίζει απόλυτα την ενεργειακή εξοικονόμηση της κάθε κατοικίας και ότι το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσης Α+ με όλα αυτά που συνεπάγεται για την ενεργειακή κατανάλωση του διαμερίσματος.

Ποιοτικά χαρακτηριστικά των κατοικιών: *ενεργειακά κουφώματα *ορθομπλοκ * κέλυφοςθερμοπρόσοψης * ατομικός λέβητας αερίου * ενδοδαπέδια θέρμανση *κλιματιστικό daikin *προεγκατάσταση συναγερμού * θωρακισμένη πόρτα πιστοποιημένη με καταπέλτη στην κλειδαριά * υδραυλικό ανελκυστήρα * ηλιακός θερμοσίφωνας *προεγκατάσταση smart home *προεγκατάσταση οπτικής ίνας *προεγκατάσταση δορυφορικής κεραίας *ενισχυμένα καλώδια2,5mm σε όλες τις πρίζες *ηλεκτρική παροχή στην αποθήκη του διαμερίσματος *Δυνατότητα επιλογής πλακιδίων, κουζίνας καθώς και εσωτερικών πορτών

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Πισίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.