Πώληση Διαμέρισμα 40τ.μ. - Νέα Χώρα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 96000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Νέα Χώρα

96,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Νέα Χώρα

ID: 231671051-32

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Έτος Κατασκευής

1983

Όροφος

3ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 40τ.μ. σε προνομιακή θέση στην Νέα Χώρα Χανίων! Πρόκειται για ένα κεντρικό διαμέρισμα 3ου ορόφου αποτελείται από ένα ευάερο και ευήλιο σαλόνι, κουζίνα, μία κρεβατοκάμαρα. Είναι πλήρως επιπλωμένο -εξοπλισμένο, διαθέτει ένα κλιματιστικό, μπάνιο με μπανιέρα και κουφώματα αλουμινίου.

Είναι κατάλληλο τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για επενδυτική, λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας του αφού απέχει μόλις 600 μέτρα από την πολυσύχναστη Παλιά Πόλη των Χανίων, 5 μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης και 12 χλμ. από το αεροδρόμιο των Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης. Η γνωστή παραλία της Νέας Χώρας είναι μόλις στα 300 μέτρα! Αποτελεί μία εξαιρετική τοποθεσία επενδυτικού ακινήτου, στο οποίο ο μελλοντικός ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα άμεσα να το εκμεταλλευτεί, είτε για βραχυπρόθεσμη, είτε για μακροπρόθεσμη μίσθωση.

Η τοποθεσία που βρίσκεται το διαμέρισμα αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές, και πολυσύχναστες της πόλης στην οποία μπορεί κανείς να βρει από μεγάλες αλυσίδες super markets, γυμναστήρια, cafe , φημισμένα εστιατόρια κτλ.

Στο διαμέρισμα είχε πραγματοποιηθεί μερική ανακαίνιση το 2018. Το ακίνητο είχε εκμετάλλευση ως airbnb, στο οποίο πωλείται και ο λογαριασμός, με πολύ καλή βαθμολογία.

Υπάρχει δυνατότητα παρουσίασης βίντεο από το εσωτερικό του ακινήτου, κατόπιν αιτήματος. Καλέστε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού στο 6980918999, Νικόλας Τζαγκαράκης ,Σύμβουλος Ακινήτων, Remax Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Διαμπερές

Κλιματισμός

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.