Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 226τ.μ. - Νέα Χώρα, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 360000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χανιά, Νέα Χώρα

360,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Νέα Χώρα

ID: 231671002-254

Τετραγωνικά Μέτρα

226

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists,

Πωλείται οικόπεδο με παλιά ισόγεια οικοδομή κι ένα δωμάτιο επι της ταράτσας και μιας άλλης ερειπωμένης οικοδομής με κήπο. Βρίσκεται στη περιοχή της Νέας Χώρας των Χανίων και σε απόσταση 80 μ. απ τον πεζόδρομο και την παραλία. Είναι άρτιο, οικοδομήσιμο και το συνολικό εμβαδό του οικοπέδου είναι 226 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 2 και συντελεστή κάλυψης Ο,6 το ύψος κτιρίου έως 25μ. Η περιοχή έχει μεγάλη έλλειψη και αντίστοιχα μεγάλη ζήτηση για νέα διαμερίσματα. Είναι λοιπόν επενδυτική ευκαιρία για ανέγερση οικοδομής με έτοιμους πελάτες κι απ το γραφείο μας.

Η Νέα Χώρα είναι μια συνοικία των Χανίων που βρίσκεται 1 χιλιόμετρο δυτικά του κέντρου της πόλης. Ιδιαίτερα γνωστή για την καλά οργανωμένη παραλία της με τη χρυσαφένια άμμο, το λιμανάκι της και τις υπέροχες ψαροταβέρνες της περιοχής! Πρόκειται για μία πολύ γνωστή σε όλους παραλία, αφού είναι η πρώτη επιλογή σε παραλίες μέσα στην πόλη. Η πρόσβαση από το λιμάνι πραγματοποιείται με τα πόδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραλία διαθέτει υποδομές προσβασιμότητας και για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες: Στέλιος Πουρέγκας Τηλ. 6977309436 - RE/MAX Specialists - Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 140.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.