Πώληση Μεζονέτα 148τ.μ. - Άνω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 430000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Τούμπα, Άνω Τούμπα

430,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Άνω Τούμπα

ID: 231571017-128

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

148

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2176 – ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή μεζονέτες συνολικής επιφάνειας 148,47 τ.μ. η κάθε μία, στον 5ο ,και 6ο όροφο . Διαμπερή, με μπαλκόνια μπρος πίσω. Νότιος ο κύριος προσανατολισμός. Το κάθε διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο, WC. Μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι. Η είσοδος της μεζονετας είναι από τον 5ο όροφο. Εκεί συναντάμε μία μεγάλη σαλοκουζίνα, που βλέπει στην πρόσοψη της οικοδομής, μεγάλο τμήμα του σαλονιού έχει διπλό ύψος, βλέποντας σε εσωτερικό μπαλκόνι . Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται ένα μεγάλο δωμάτιο και λουτρό. Στο πάνω επίπεδο ( στον 6ο όροφο) έχουμε δύο μεγάλα δωμάτια και λουτρό. Πολύ καλή διάταξη όλων των χώρων. Όλοι οι χώροι βλέπουν σε μπαλκόνι. Το μπροστινό μπαλκόνι είναι αρκετά μεγάλο για να μπορείτε να απολαύσετε την θέα μόνοι ή με φίλους τις ωραίες βραδιές του καλοκαιριού. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, θέρμανση ατομική αερίου, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη, θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή, αποθήκη στο υπόγειο. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Αξίζει να το επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Αποθήκη

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.