Πώληση Μεζονέτα 140τ.μ. - Άνω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Τούμπα, Άνω Τούμπα

390,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Άνω Τούμπα

ID: 231571017-129

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

140

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2177 – ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 140,00 τ.μ. στον 4ο όροφο και σοφίτα. Διαμπερές, με μπαλκόνια μπρος και πίσω. Καλός προσανατολισμός της μεζονέτας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι. Πολύ καλή διάταξη όλων των χώρων. Στο διαμέρισμα μπαίνουμε από τον 4ο όροφο, όπου βρίσκονται το σαλόνι, η κουζίνα ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο και λουτρό. Στο επάνω επίπεδο έχουμε δύο μεγάλα δωμάτια, χώρο καθιστικού (σαλονάκι) και λουτρό. Η επικοινωνία μεταξύ των επιπέδων γίνεται με εσωτερική σκάλα. Το μπαλκόνι του σαλονιού, είναι αρκετά μεγάλο για να μπορείτε να απολαύσετε την θέα μόνοι ή με φίλους τις ωραίες βραδιές του καλοκαιριού. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, θέρμανση ατομική αερίου, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη, θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή. Είναι το τελευταίο διαθέσιμο διαμέρισμα στην οικοδομή…. Αξίζει να το επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Αποθήκη

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.