Πώληση Πολυκατοικία 550τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1150000 €

Οικιστικό - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

1,150,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671001-1327

Τετραγωνικά Μέτρα

550

Έτος Κατασκευής

1980

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists,

Πωλείται συγκρότημα μοντέρνων κατοικιών 550 τ.μ. στην περιοχή του Πασακάκι.

Το συγκρότημα αποτελείται από 7 διαμερίσματα, τα οποία διαθέτουν ενιαίο χώρο κουζίνα και σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο το καθένα καθώς και 3 διαμερίσματα με ενιαίο χώρο κουζίνα και σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο το καθένα. Όλα τα διαμερίσματα δίνονται επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα και έχουν κλιματισμό. Επιπλέον, τα διαμερίσματα που βρίσκονται σε όροφο διαθέτουν μπαλκόνια, ενώ ένα από τα διαμερίσματα που βρίσκεται στο ισόγειο έχει πρόσβαση σε μια ιδιωτική αυλή. Όλα τα διαμερίσματα ανακαινίστηκαν το 2014, είναι προσεγμένα και διαθέτουν υπέροχη διακόσμηση.

Το Πασακάκι είναι μια γειτονιά που διαθέτει super market, φαρμακεία, σχολεία και καταστήματα που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη. Απέχει 3,1 χλμ. από το κέντρο των Χανίων, 16 χλμ. από το αεροδρόμιο Χανίων και 6,7 χλμ. από το λιμάνι της Σούδας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.