Πώληση Διαμέρισμα 93τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

110,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-236

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

93

Έτος Κατασκευής

1978

Όροφος

2ος

AΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και τη Μαριάννα Γυπάκη,

Πωλείται διαμέρισμα δευτέρου ορόφου 110τ.μ. στο κέντρο της πόλης των Χανίων!

Αν ψάχνετε κι εσείς τη νέα σας κατοικία, είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξετε τη ματιά σας σε αυτό το διαμέρισμα, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να το αξιοποιήσετε και να το διαμορφώσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα, επειδή είναι σε ημιτελή κατάσταση.

Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαρρύθμιση η οποία όμως ρυθμίζετε ως προς τις απαιτήσεις, είναι διαμπερές, προσόψεως, διαθέτει ένα μεγάλο ενιαίο χώρο προς το παρόν, μπαλκόνια μπροστά σε κεντρικό δρόμο και μεγάλη βεράντα στη πίσω πλευρά του. Ιδανικά θα μπορούσε να αποδώσει 3 υπνοδωμάτια, σε περίπτωση που παραμείνει ως ένα ενιαίο διαμέρισμα. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και δύο διαμερίσματα.

Αν πάντα ονειρευόσασταν να ζείτε σε ένα φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, ή να επενδύσετε ανακαινίζοντας κάποιο διαμέρισμα για τουριστική εκμετάλλευση, τότε αυτό το διαμέρισμα αξίζει τη προσοχή σας.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο ελάχιστα μέτρα από τη Δημοτική Αγορά, κοντά σε εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, ιατρεία, φαρμακεία και είναι ιδανικό για οικογένειες με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία όλων των βαθμίδων αλλά και για ανθρώπους που εμπνέονται από τον αέρα της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε αμέσως τώρα, προγραμματίζοντας μία επίσκεψη για να το δείτε από κοντά!! Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Τηλ: 699 5786 611 RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.