Πώληση Διαμέρισμα 49τ.μ. - Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Μπότσαρη

110,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Μπότσαρη

ID: 231571017-118

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

49

Έτος Κατασκευής

1958

Κωδικός ακινήτου: 99-2129 – ΑΝΑΛΗΨΗ – ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα δύο δωματίων σε καλή οικοδομή χωρίς ΑΣΑΝΣΕΡ. Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 1958. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2019. Αποτελείται από 2 δωμάτια Σαλοκουζίνα και λουτρό, μπαλκόνι, με συνολικό εμβαδόν 49τ.μ. Βρίσκεται στον 2ο όροφο της οικοδομής χωρίς ασανσέρ. Σε κεντρικό σημείο της περιοχής, με εύκολη πρόσβαση σε αγορά, Λεωφορεία, Σχολεία, Πλατεία κλπ. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα, κλιματιστικό, δάπεδα από πλακάκι, Ντουλάπια κουζίνες, ντουλάπες στα δωμάτια, θέρμανση με Φυσικό Αέριο. Πολύ καλό είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εκμετάλλευση. Αυτή την περίοδο είναι ενοικιασμένο με ενοίκιο 400 Ευρώ. Αξίζει να την προσοχή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.