Πώληση Μεζονέτα 165τ.μ. - Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 608000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Μπότσαρη

608,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Μπότσαρη

ID: 231571017-163

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

165

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

8ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2264– ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Β μεζονέτα δύο επιπέδων, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 165,38 τ.μ. στον 8ο όροφο και Σοφίτα. Σε πολύ κεντρικό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Νότιος ο κύριος προσανατολισμός. Διαμέρισμα Δ 2 στην κάτοψη του 8ου ορόφου και της Σοφίτας. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Β Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, είναι εμπρόσθιο και διαμπερές, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Μεγάλο μπαλκόνι από το σαλόνι για άνετη τοποθέτηση τραπεζιού με καρέκλες, ώστε να χαλαρώνετε μόνοι ή και με φίλους τα ήσυχα βράδια. Η είσοδος είναι από τον 8ο όροφο, εκεί υπάρχουν η κουζίνα, το σαλόνι (ξεχωριστοί χώροι) ένα μεγάλο δωμάτιο και ένα WC. Όλα με λειτουργική χωροθέτηση. Στο επάνω επίπεδο έχουμε δύο μεγάλα δωμάτια, λουτρό και ξεχωριστό χώρο για πλυντήριο ρούχων. Όλοι οι χώροι έχουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι. Στο διαμέρισμα ανήκει και τεράστιος ανοιχτός χώρος 22 τ.μ. στην ταράτσα με αποκλειστική χρήση. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Η φωτογραφία της αγγελίας είναι από άλλο έργο του ίδιου κατασκευαστή. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Β

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.