Ενοικίαση Γκαρσονιέρα/Studio 35τ.μ. - Μασταμπάς, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 350 €

Just Rented

Γκαρσονιέρα/Studio - Ενοικίαση - Ηράκλειο, Μασταμπάς

350 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Μασταμπάς

ID: 231901006-182

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

35

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

2ος

Ενοικιάζεται δίχωρη γκαρσονιέρα 2ου ορόφου , συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο. Η γκαρσονιέρα είναι πλήρως επιπλωμένη , με ηλεκτρικές συσκευές ( φουρνάκι, μικρό ψυγείο και 1 κλιματιστικό a/c )και είναι σε άριστη κατάσταση. Προσφέρει 1 υπνοδωμάτιο, wc, μπαλκόνι, αυτόνομη θέρμανση, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και δικό του ρολόι ΔΕΗ. Τέλος βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείου και είναι κατάλληλο για φοιτητές. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 8000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 137.000 συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 694 7095 248, Μιχάλης Δασκαλάκης , Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Εθνικής Αντιστάσεως 6 Ηράκλειο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

WC

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.