Πώληση Διαμέρισμα 74τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

160,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-224

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

74

Έτος Κατασκευής

1983

Όροφος

2ος

AΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και τη Μαριάννα Γυπάκη,

Πωλείται διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, στη περιοχή των Δικαστηρίων!

Το διαμέρισμα είναι 78τ.μ. κατασκευής του 1985, το οποίο έχει ανακαινιστεί το 2012 και αποτελείται από μια κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρονικές συσκευές, σαλόνι, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και διάδρομο.

Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα κεντρική θέρμανση πετρελαίου και κλιματισμό.

Είναι προσόψεως, με 2 άνετα μπαλκόνια μπροστά και μία θέση στάθμευσης αυτοκινήτου στη πιλοτή της πολυκατοικίας.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε εξαιρετική και ήσυχη περιοχή της πόλης, λίγα μέτρα από τη πλατεία Δικαστηρίων, κοντά σε σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, ιατρεία, φαρμακεία και είναι ιδανικό για οικογένειες με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία όλων των βαθμίδων αλλά και για ανθρώπους που τους αρέσει να ζουν στη πόλη και να κινούνται με τα πόδια.

Η απόσταση από το κέντρο της πόλης και τη πλατεία της Δημοτικής αγοράς είναι μόλις ένα χιλιόμετρο ενώ από το Αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης 13χιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τώρα και κανονίστε μία επίσκεψη στη κατοικία ώστε να τη δείτε από κοντά. Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Τηλ: 699 5786 611 RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.