Πώληση Αγροτεμάχιο 4044τ.μ. - Κούνδουρος, Κέα

Ζητούμενη τιμή: 155000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κέα, Κούνδουρος

155,000 €

Ν. Κυκλάδων, Κέα, Κούνδουρος

ID: 231361004-302

Τετραγωνικά Μέτρα

4044

Κωδικός ακινήτου: 22-3709 - Κέα Κούνδουρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 4044 τ.μ. Διαθέτει ρεύμα απόσταση από θάλασσα 900 μέτρα απόσταση από πόλη 850 μέτρα Τιμή: 155.000 € (Κωδικός γραφείου 231361004-302) Εκλεκτό αγροτεμάχιο απολύτως κατάλληλο για κατασκευή (εξοχικής και μη) πολυτελούς λιθόκτιστης κατοικίας. Διακρίνεται για τη θαυμάσια πολύπλευρη θέα του (νότια, ανατολικά και δυτικά). Διαθέτει εξαιρετική απεριόριστη θέα προς Κούντουρο και προς θάλασσα, έχοντας αφ’ υψηλού ευρύτατο ελεύθερο οπτικό πεδίο πανοραμικής θέας προς την περιοχή του Κουντούρου και προς τη θάλασσα. Ο προσανατολισμός του αγροτεμαχίου (νότιος-νοτιοδυτικός) το καθιστά υπήνεμο και προστατευμένο από ισχυρούς βόρειους ανέμους, και προσφέρει την απόλαυση ρομαντικής θέας του ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος, ενώ το αγροτεμάχιο δέχεται ευνοϊκά και σε ιδανικό βαθμό τις θετικές επιδράσεις του ήλιου και του ανέμου. Βρίσκεται σε κεντρικότατη και επίκαιρη θέση, κείμενο σε ιδανικά υψηλή θέση, σε μικρή απόσταση από την παραλία του Κουντούρου και σε πολύ μικρή και ιδανική απόσταση από τη δημόσια κεντρική ασφαλτοστρωμένη οδό, ενώ διαθέτει όλα τα στοιχεία της ησυχίας για ήρεμες και ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές. Έχει ομαλή και ελαφρώς επικλινή χωμάτινη επιφάνεια, η οποία προσφέρεται και για τη φύτευση θάμνων και δένδρων, και ενδείκνυται για τη δημιουργία κήπου πέριξ εξοχικής κατοικίας. Έχει άνετη και ακώλυτη προσβασιμότητα σε πλησιέστατη δημόσια κεντρική ασφαλτοστρωμένη οδό. Εξυπηρετείται για την προσβασιμότητά του δυνάμει πραγματικής δουλείας διόδου σε χωμάτινη λωρίδα. Είναι γωνιακό (προερχόμενο από κατάτμηση ευρύτερου αγρού) και κατά τις δύο πλευρές του ορίζεται από παραδοσιακό τοίχο εκ ξηρολιθιάς. Το σχήμα του είναι περίπου τετράγωνο και συμμετρικά ισορροπημένο στις γωνίες και στις πλευρές του. Όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία το καθιστούν προνομιακό όσον αφορά τα ίδια χαρακτηριστικά του εν συγκρίσει με άλλα ακίνητα της ευρύτερης και ειδικότερης περιοχής, και δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό του ως μίας εξαίρετης επιλογής αγοράς αγροτεμαχίου είτε για κατασκευή εξοχικής (και μη) κατοικίας είτε για επένδυση. Για περισσότερα ακίνητα στην ΚΕΑ επισκεφθείτε την σελίδα μας https://rb.gy/aqesc

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.