Πώληση Πολυκατοικία 209τ.μ. - Άγιος Ονούφριος, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 420000 €

Οικιστικό - Πώληση - Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

420,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

ID: 231671002-268

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

209

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

1ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ τριώροφη οικοδομή  ισογείου 1ου και 2ου ορόφου 209τ.μ. στον Άγιο Ονούφριο.

Το κτίριο αποτελείται από ένα διαμέρισμα 92τμ  στο ισόγειο και μία μεζονέτα 117τμ στον 1ο και 2ο όροφο, χτισμένο σε οικόπεδο 375 τ.μ.. Το υπερυψωμένο ισόγειο 92τμ,  αποτελείται από σαλόνι κουζίνα  δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα  μπάνιο και έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, έχει κουφώματα αλουμινίου και ηλιακό θερμοσίφωνο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, στο διαμέρισμα στην μπροστινή όψη  υπάρχει μία μεγάλη βεράντα.   Στον πρώτο και δεύτερο όροφο υπάρχει μία μεζονέτα 117τμ. Στο πρώτο επίπεδο της μεζονέτας βρίσκεται η κουζίνα  η τραπεζαρία, το σαλόνι με το τζάκι και ένας χώρος γραφείου.  Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα wc. Διαθέτει μεγάλη βεράντα με θέα τη θάλασσα απ την πλευρά του σαλονιού και μία βεράντα που βλέπει πράσινο και βουνό απ την πλευρά του δωματίου. Ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο της μεζονέτας υπάρχει ένα ακόμη δωμάτιο με θέα θάλασσα και το μπάνιο. Επίσης υπάρχει μία τεράστια βεράντα για θέση bbq και  σαλονιού με απεριόριστη θέα σε θάλασσα και σε βουνό. Είναι κατασκευασμένο το 1998 . Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, έχει κουφώματα αλουμινίου και ηλιακό θερμοσίφωνο.. Το ακίνητο διαθέτει ένα καταπράσινο κοινόχρηστο κήπο και δύο σκεπασμένα πάρκινγκ. Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία ή για εμπορική εκμετάλλευση, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με επενδυτικό ενδιαφέρον. Βρίσκεται πολύ  κοντά στην παραλία του Αγίου Ουνουφρίου, στα 1500 μέτρα βρίσκεται η αγορά των Κουνουπιδιανων με Super Market, σχολεία, ταβέρνες κτλ.

Ο Άγιος Ονούφριος είναι ένα μικρός παραθαλάσσιος οικισμός του Ακρωτηρίου Χανίων, που βρίσκεται 8 χλμ βόρεια των Χανίων και κοντά στα Κουνουπιδιανά και αποτελεί προάστιο των Χανίων, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη. Έχει πάρει το όνομα του από το μικρό μεταβυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Ονούφριου που βρίσκεται δίπλα στην παραλία της περιοχής και εορτάζει στις 12 Ιουνίου. Η παραλία του Αγίου Ονούφριου είναι μια ήρεμη παραλία, που βρίσκεται μέσα σε ένα μακρόστενο προστατευμένο κόλπο που λειτουργεί ως αγκυροβόλι. Η παραλία έχει άμμο, δεν είναι πάρα πολύ οργανωμένη και προτιμάται κυρίως από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Το γραφικό περιβάλλον, με τις παραδοσιακές ταβερνούλες και η ήρεμη θάλασσα αποτελούν ένα καλό λόγο για να τον επισκεφτεί κανείς. Η οργανωμένη παραλία  του Καλαθά απέχει μόλις 3.000 μέτρα και οι επίσης οργανωμένες παραλίες, όπως ο Σταυρός, το  Μαράθι, Λουτράκι κ.λπ. είναι αρκετά κοντά. Η απόσταση από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης απέχει 9 χιλιόμετρα, η πόλη των Χανίων στα 9 χιλιόμετρα και το λιμάνι της Σούδας στα 10 χιλιόμετρα.

Καλέστε τώρα στο 6977 309436 και κλείστε ένα ραντεβού για παρουσίαση!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.