Πώληση Μεζονέτα 117τ.μ. - Άγιος Ονούφριος, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 235000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

235,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

ID: 231671002-265

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

117

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

1ος

Μεζονέτα υπερυψωμένου 1ου και 2ου ορόφου 117 τ.μ. στον Άγιο Ονούφριο.

Η μεζονέτα είναι μέρος οικοδομής με επιπλέον ένα διαμέρισμα στο ισόγειο, σε οικόπεδο 375 τ.μ.. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται η κουζίνα, η τραπεζαρία, το σαλόνι όπου βρίσκεται και το τζάκι και ένας χώρος γραφείου. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα wc, υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει μεγάλη βεράντα με θέα τη θάλασσα απ την πλευρά του σαλονιού και μία βεράντα που βλέπει πράσινο και βουνό απ την πλευρά του δωματίου. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ένα ακόμη δωμάτιο με θέα και το μπάνιο. Επίσης στο ίδιο επίπεδο διαθέτει τεράστια βεράντα για θέση BBQ και σαλονιού με απεριόριστη θέα σε θάλασσα και σε βουνό. Είναι κατασκευασμένο το 1998. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, έχει κουφώματα αλουμινίου και ηλιακό θερμοσίφωνο. Διαθέτει ένα καταπράσινο κοινόχρηστο κήπο με αποκλειστική χρήση και ένα σκεπασμένο πάρκινγκ. Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, καθώς και εμπορική εκμετάλλευση καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά. Βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία του Αγίου Ουνουφρίου, στα 1500 μέτρα βρίσκεται η αγορά των Κουνουπιδιανών με Super Market, σχολεία, ταβέρνες κτλ.

Ο Άγιος Ονούφριος είναι ένα μικρός παραθαλάσσιος οικισμός του Ακρωτηρίου Χανίων, που βρίσκεται 8 χλμ βόρεια των Χανίων και κοντά στα Κουνουπιδιανά. Ο Αγιος Ουνούφριος αποτελεί προάστιο των Χανίων, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη. Έχει πάρει το όνομα του από το μικρό μεταβυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Ονούφριου που βρίσκεται δίπλα στην παραλία της περιοχής και εορτάζει στις 12 Ιουνίου. Η παραλία του Αγίου Ονούφριου είναι μια ήρεμη παραλία, που βρίσκεται μέσα σε ένα μακρόστενο προστατευμένο κόλπο που λειτουργεί ως αγκυροβόλι. Η παραλία έχει άμμο, δεν είναι πάρα πολύ οργανωμένη και προτιμάται κυρίως από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Το γραφικό περιβάλλον, με τις παραδοσιακές ταβερνούλες και η ήρεμη θάλασσα αποτελούν ένα καλό λόγο για να τον επισκεφτεί κανείς. Η οργανωμένη παραλία του Καλάθά απέχει μόλις 3.000 μέτρα και οι επίσης οργανωμένες παραλίες του Σταυρού, Μαράθι κ.λπ. είναι αρκετά κοντά. Η απόσταση από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης 9 χιλιόμετρα, την πόλη των Χανίων 9 χιλιόμετρα και το λιμάνι της Σούδας 10 χιλιόμετρα.

Καλέστε τώρα στο 6977 309436 και κλείστε ένα ραντεβού για παρουσίαση!

Στέλιος Πουρέγκας Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Specialists Chania Ελ. Βενιζέλου 92, Χανιά Διεθνές Κτηματομεσιτικό Δίκτυο με 50 χρόνια παρουσίας στον κόσμο!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.