Πώληση Ξενοδοχείο 570τ.μ. - Μπαλί, Γεροπόταμος

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Just Sold

Ξενοδοχείο - Πώληση - Γεροπόταμος, Μπαλί

450,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Γεροπόταμος, Μπαλί

ID: 231661007-87

Τετραγωνικά Μέτρα

570

Επίπεδα

5

Έτος Κατασκευής

2023

Το παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο Μπαλί βρίσκεται σε έναν μεγάλο κόλπο 30 χλμ ανατολικά από το Ρέθυμνο και 43 χλμ δυτικά από το Ηράκλειο. Εκεί βρίσκεται προς πώληση ένα κτήριο στο οποίο έχει ολοκληρωθεί πρόσφατα (2023) ο φέρων οργανισμός (μπετά).

Το ακίνητο προορίζεται για τουριστικό κατάλυμα, είτε ξενοδοχείο είτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, με εξωτερική πισίνα 31 τμ (δεν έχει φτιαχτεί) και δυνατότητα διαμόρφωσης όμορφου εξωτερικού χώρου με γκαζόν. Συνολικά είναι 570 τμ μαζί με το υπόγειο, βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 314 τμ και εκτείνεται σε πέντε επίπεδα. Το υπόγειο είναι 202 τμ και μπορεί να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους (κουζίνα, αποδυτήρια, ιματισμός, γυμναστήριο κ.ά). Το ισόγειο, ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος είναι 296 τμ με προοπτική δημιουργίας χώρων υποδοχής, τραπεζαρίας και 7 δωματίων με βεράντες. Τέλος, ο τρίτος όροφος είναι 72 τμ αποτελούμενος από ακόμη ένα δωμάτιο και μεγάλο εξωτερικό χώρο (roof).

Η θέση του ακινήτου είναι άκρως προνομιακή καθώς υπάρχει εύκολη πρόσβαση προς τη θάλασσα και την αγορά της περιοχής είτε με τα πόδια είτε με μεταφορικό μέσο.

Σήμερα το Μπαλί είναι ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο, με μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες, εστιατόρια, μικρά μαγαζιά, σχολές καταδύσεων, μπαρ, όπως επίσης και ιατρείο και φαρμακείο. Συγκαταλέγεται μέσα στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς επομένως το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ημιτελής Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.