Πώληση Βίλα 230τ.μ. - Μπαλί, Γεροπόταμος

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Βίλα - Πώληση - Γεροπόταμος, Μπαλί

550,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Γεροπόταμος, Μπαλί

ID: 231661008-64

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

230

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Ισόγειο

Στο παραθαλάσσιο χωριό του  Μπαλί , που αποτελεί  έναν από τους πιο δημοφιλής  τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης και πόλο έλξης για χιλιάδες παραθεριστές από όλο τον κόσμο, διατίθεται προς πώληση πολυτελή κατοικία με εκπληκτική θέα. Το Μπαλί  βρίσκεται σε απόσταση  50χλμ από το κοντινότερο αεροδρόμιο και λιμάνι του Ηράκλειου, ενώ παράλληλα,  πραγματοποιούνται τακτικά δρομολόγια λεωφορείων προς και από το Μπαλί  . Το χωριό διαθέτει αρκετές ταβέρνες ,super markets  και καφετέριες. Η βίλα συνολικής επιφάνειας 230τμ, βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και εκτείνεται  σε δύο ορόφους. Στο ισόγειο βρίσκεται το σαλόνι, το οποίο χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικά και μοντέρνα στοιχεία  και  η κουζίνα, η οποία διαθέτει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας. Στο ίδιο επίπεδο,  βρίσκεται το Master Bedroom , το Playroom καθώς και το WC. Από το σαλόνι υπάρχει πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο όπου υπάρχει η πισίνα καθώς και πέργκολα. Εξαιτίας της τοποθεσίας του ακινήτου, η θέα από όλα τα επίπεδα, είναι μαγευτική, προς τον κόλπο του χωριού. Ανεβαίνοντας την εσωτερική  σκάλα, οδηγούμαστε  στον πρώτο όροφο, όπου  βρίσκονται τα δυο ακόμα υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Εξαιτίας της κλίσης του εδάφους, η κύρια είσοδος του κτηρίου βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο.  Η θέρμανση του χώρου επιτυγχάνεται  με αντλία θερμότητας ενώ τα διπλά κουφώματα αλουμινίου  διασφαλίζουν  καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση. 

Η κατοικία αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή ιδιοκατοίκησης είτε επένδυσης με ένα πολύ καλό εισόδημα σε μια από τις δημοφιλέστερες περιοχές της Κρήτης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.