Πώληση Διαμέρισμα 190τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

190,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-199

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

190

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

1ος

Αποκλειστικά από την RE/MAX Specialists,

Ψάχνετε κι εσείς τη νέα σας κατοικία?

Αυτό το ζεστό και άνετο οροφοδιαμέρισμα 190τ.μ. του 1ου ορόφου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης των Χανίων, είναι πλέον έτοιμο να αποκτήσει τους νέους του ιδιοκτήτες!

Αν πάντα ονειρευόσασταν να ζείτε σε ένα φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα σε πολύ μικρή απόσταση απο το κέντρο της πόλης, τότε αυτή η κατοικία είναι η ιδανική επιλογή!

Είναι ανακαινισμένο σε άριστη κατάσταση και βρίσκεται σε πολυκατοικία λίγων διαμερισμάτων, η οποία έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και διαθέτει ασανσέρ.

Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, γωνιακό, διαμπερές και αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι και μεγάλη τραπεζαρία που θα χαρίσει στον επόμενο ιδιοκτήτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής.

Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Έχει μεγάλες βεράντες τόσο μπροστά όσο και πίσω με θέα σε ανοιχτό ορίζοντα.

Είναι μελετημένο και διαθέτει υποδομές αν κάποιος θελήσει να το διαμορφώσει σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες των 95τ.μ. η κάθε μία.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο ελάχιστα μέτρα από τη πλατεία Δικαστηρίων κοντά σε εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετς, γυμναστήρια, ιατρεία, φαρμακεία και είναι ιδανικό για οικογένειες με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία όλων των βαθμίδων αλλά και για ανθρώπους που εμπνέονται από τον αέρα της πόλης.

Η απόσταση από το κέντρο των Χανίων είναι μόλις 1 χιλόμετρο ενώ από το Αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης 13χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε αμέσως κιόλας, προγραμματίζοντας μία επίσκεψη για να το δείτε από κοντά!! Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Τηλ: 699 5786 611 RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με πάνω από 130.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Θέρμανση: Κεντρική

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Ανακαινισμένο

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.