Πώληση Βίλα 203τ.μ. - Ορνέ, Λάμπη

Ζητούμενη τιμή: 205000 €

Βίλα - Πώληση - Λάμπη, Ορνέ

205,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη, Ορνέ

ID: 231521001-159

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

203

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

3ος

Προς πώληση παλαιό, ανακαινισμένο αρχοντικό, πλήρως εξοπλισμένο, στο χωρίο Ορνέ του δήμου Άγιου βασιλείου, κοντά στην Άγια Γαλήνη, το οποίο είναι ένα οικόπεδο με το επ΄ αυτού κτίσμα αποτελούμενο από τρία επίπεδα συνολικού εμβαδού 203 τμ.

Εισχωρώντας από την είσοδο συναντάς το πρώτο επίπεδο που αποτελείται από μια μεγάλη αυλή γεμάτη λουλούδια και οπωροκηπευτικά δέντρα, με πέτρινα καθίσματα και τραπέζι ,πηγάδι, βρύση και με δυο ξεχωριστούς ξενώνες με δωμάτιο και μπάνιο , έκτων όποιων ο ένας συνδέεται με το κελάρι.
Το δεύτερο επίπεδο αποτελείτε από μια μεγάλη αυλή με μπάρμπεκιου, σιντριβάνι, δύο πέτρινες βρύσες , ένα μεγάλο μπάνιο, μια κρεβατοκάμαρα που συνδέεται με το σαλόνι και ένα μουσείο που μέσα υπάρχει ένας ξύλο- φούρνος που είναι σε λειτουργία.
Το τρίτο επίπεδο αποτελείτε από μια μεγάλη βεράντα , μια κουζίνα με τζάκι ,μια κρεβατοκάμαρα και ένα σαλόνι, το όποιο έχει εσωτερική πόρτα και συνδέεται με την κρεβατοκάμαρα του δεύτερου επίπεδου . Επίσης υπάρχουν αντικείμενα άξιας, τρεις βιβλιοθήκες με συλλεκτικές εγκυκλοπαίδειες, πινάκες και πολλά αλλά πάλαια , περιποιημένα αντικείμενα που κινούν κάθε ενδιαφέρον. Διαθέτει σε όλο το χώρο κρυφούς φωτισμούς και φωτοκύτταρα, όλα τα δωμάτια έχουν air conditioner και όλα τα επίπεδα συνδέονται με σκάλες .

Είναι ένα μέρος που σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις με απολυτή ηρεμία και γαληνή, είναι πραγματικά ένας μικρός παράδεισος , που σου προσφέρει την δυνατότητα να εξερευνήσεις όλες τις νότιες πλευρές της Κρήτης.

Απόσταση: • 9 χιλιόμετρα από Άγια Γαλήνη • 18 χιλιόμετρα από Σπήλι • 18 χιλιόμετρα από Αγία Παύλο

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τζάκι

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.