Πώληση Μεζονέτα 202τ.μ. - Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 395000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Κεφαλονιά, Αργοστόλι

395,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Αργοστόλι

ID: 231771013-146

Τετραγωνικά Μέτρα

202

Επίπεδα

2

ΠΩΛΕΙΤΑ : Διατίθεται προς πώληση μεζονέτα δύο επιπέδων συνολικής επιφάνειας 202τ.μ. στο Αργοστόλι, Κεφαλονιάς. Στον ισόγειο χώρο της μεζονέτας, όπου αποτελείται από 104τ.μ. υπάρχει ένα σαλόνι-τραπεζαρία-καθιστικό σε ενιαίο χώρο με τζάκι. Στον ίδιο όροφο επίσης βρίσκεται 1 WC, η άνετη κουζίνα με εντοιχιζόμενα ντουλάπια και ένα δωμάτιο-αποθήκη. Το επάνω επίπεδο της μεζονέτας αποτελείται από δύο μεγάλα μπάνια, ένας χώρος χώλ, καθιστικό, ένα δωμάτιο ντουλάπα και 2 υπνοδωμάτια.

Έχει θωρακισμένη πόρτα, πλακάκι στην επιφάνεια του δαπέδου, κεντρική θέρμανση πετρελαίου και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια.Επίσης και τα δύο επίπεδα διαθέτουν μεγάλες άνετες βεράντες. Υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος συνολικής επιφάνειας 22τ.μ. με χώρο μπάρμπεκιου. Διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και αποτελεί ιδανική λύση τόσο για μόνιμη όσο και για εξοχική κατοικία. Το έτος κατασκευής χρονολογείται στο 1994.

Προνόμιο της ιδιοκτησίας είναι η θέση του στο κέντρο και η θέα του στον κόλπο του Αργοστολίου. Παράλληλα η γειτονιά απολαμβάνει ηρεμία. Τα μαγαζιά, εστιατόρια, καφετέριες, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, καλύπτουν όλα τα γούστα και θα εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη. Οι παραλίες βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση, ο Μακρύς Γυαλός, Πλατύς Γυαλός, τα Γραδάκια, οι Μηνιές και το Φανάρι.

Τιμή: 395.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κέντρο

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.