Πώληση Μονοκατοικία 347τ.μ. - Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεφαλονιά, Αργοστόλι

65,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Αργοστόλι

ID: 231771013-19

Τετραγωνικά Μέτρα

347

Έτος Κατασκευής

1955

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Μονοκατοικία 66,62τ.μ. σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 347τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο στα Διλινάτα,Κεφαλονιάς. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία του χωριού και έχει πρόσοψη σε δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο.

Μπαίνοντας στο οικόπεδο ξεκινάει κατευθείαν μία πλατιά πέτρινη σκάλα που οδηγεί στην αυλή του σπιτιού. Αμέσως μετά την είσοδο του οικοπέδου υπάρχει ένα δεύτερο μικρό κτίσμα 17 τετραγωνικών που παλιά το χρησιμοποιούσαν ως κουζίνα, καθώς και μια προσεισμική κατασκευή αποθήκη 37 τ.μ. Η κύρια οικία αποτελείται μόνο από τρεις χώρους και συγκεκριμένα από ένα σαλόνι που είναι στο σημείο όπως μπαίνουμε και δύο κρεβατοκάμαρες αριστερά και δεξιά. Έχει όμορφη θέα προς το Αργοστόλι και έναν μεγάλο κήπο στον οποίο μπορούν να καλλιεργηθούν από τον μελλοντικό αγοραστή, οπωροφόρα δέντρα. Η κατοικία έχει ανάγκη πλήρους ανακαίνισης αλλά θεωρείται μία πολύ καλή ευκαιρία. ΤΙΜΗ : 65.000€

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε εκκλησία

Κήπος

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.