Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2031τ.μ. - Ασώματος, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 85000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Φοινίκας, Ασώματος

85,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Ασώματος

ID: 231521004-23

Τετραγωνικά Μέτρα

2031

Οικόπεδο προς πώληση εντός των ορίων του χωριού Ασωμάτος στο Δήμο Αγίου Βασιλείου νότια της Κρήτης. Το οικόπεδο έχει έκταση 2.031 τ.μ. και οικοδομικό δόμηση 400 τ.μ. Η πρόσβαση είναι εξαιρετική - απευθείας από ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Σε αυτό το ελαφρώς επικλινές οικόπεδο υπάρχει ένας συνδυασμός νεότερων και παλαιότερων ελαιόδεντρων που παρέχουν σκιά και ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Οι συνδέσεις για ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και τηλέφωνο βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση.

Ο προσανατολισμός είναι νότιος με θέα προς τα Λευκόγεια, την κορυφή του Τιμίου Σταυρού και κατά μήκος της ακτής προς το Δαμνόνι. Το χωριό διαθέτει μίνι μάρκετ, ταβέρνα και μερικά καταστήματα όπου οι ντόπιοι τεχνίτες παράγουν ξύλινα και κεραμικά αντικείμενα.

Βρίσκεται μόλις 5 χιλιόμετρα από τον Πλακιά, ένα χωριό/τουριστικό θέρετρο με όλες τις γενικές ανέσεις 35 χιλιόμετρα νότια του Ρεθύμνου, η τοποθεσία είναι βολική για τις πολλές παραλίες της περιοχής: όπως τα Σκινάρια, το Πρέβελι, το Αμμούδι, το Δαμνόνι, ο Πλακιάς και η Σούδα.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.