Πώληση Αγροτεμάχιο 4089τ.μ. - Ασώματος, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 90000 €

Just Sold

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Φοινίκας, Ασώματος

90,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Ασώματος

ID: 231521007-12

Τετραγωνικά Μέτρα

4089

Αγροτεμάχιο προς πώληση σε μια ήσυχη περιοχή στο χωριό Ασώματος, στη νότια ακτή της Κρήτης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ακίνητου είναι η τοποθεσία του, ακριβώς δίπλα στο φαράγγι Κουρταλιώτη. Το μόνιμο πράσινο που το περιβάλλει και το ποτάμι του φαράγγι σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε εντελώς από τη φασαρία της καθημερινότητας. Λόγω των γύρω βουνών και λόφων, είναι αρκετά προστατευμένη από τον άνεμο. Προσφέρει υπέροχη θέα στη γύρω μόνιμη ζώνη πρασίνου και στα βουνά, καθώς και στο παλιό μοναστήρι του Πρέβελη.

Το αγροτεμάχιο έχει μέγεθος 4089,11τμ με δόμηση 187,60τμ. Το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό είναι πολύ κοντά. Το αγροτεμάχιο είναι σε τρία επίπεδα, χωρίς ελαιόδεντρα, γεγονός που δείχνει την ομορφιά της άγριας φύσης.

Το χωριό Ασώματος βρίσκεται στη νότια ακτή της Κρήτης, στο δήμο Αγίου Βασιλείου. Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη μικρή τουριστική πόλη του Πλακιά και τις όμορφες παραλίες όπως το Πρέβελη, το Αμμούδι, τα Σινάρια, το Δαμνόνι κ.λπ.. Στο χωριό υπάρχει ένα μικρό σούπερ μάρκετ, μια ταβέρνα, ένα κατάστημα κεραμικών, ένα κατάστημα με σπιτικά ξύλινα διακοσμητικά και ένα μουσείο, όλα πολύ γνωστά στους τουρίστες.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.