Πώληση Αγροτεμάχιο 4346τ.μ. - Σελλία, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 140000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Φοινίκας, Σελλία

140,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Σελλία

ID: 231521001-13

Τετραγωνικά Μέτρα

4346

Πωλείται αγροτεμάχιο 4.346τμ στον οικισμό Σελλιά, Δήμος Αγ. Βασίλειου. Το οικόπεδο βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του Σελλιά, με υπεροχή ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα. Οι συνδέσεις με το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό είναι πολύ κοντά στην ιδιοκτησία. Έχει δυνατότητα δόμησης για κατοικία 250τμ.

Τα Σελλιά είναι ένα μικρό χωριό στο Νομό Ρεθύμνου, χτισμένο ανάμεσα σε δύο φυσικούς ορεινούς βράχους, ύψους 829 μ. με ανεμπόδιστη θέα στο Λιβυκό Πέλαγος. Βρίσκεται 32 χιλιόμετρα νότια από την πόλη του Ρεθύμνου και περίπου 91 χιλιόμετρα από τα αεροδρόμια της Κρήτης. Οι πανέμορφες παραλίες του Πλακιά και της Σούδας βρίσκονται σε μικρή απόσταση. Η είσοδος για τα Σελλιά είναι το φαράγγι του Κοτσιφού με μαγευτικό τοπίο. Στο χωριό μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, μικρά καταστήματα, βρεφονηπιακό σταθμό, κομμωτήριο και περίπου 15 εκκλησίες. Οι κάτοικοι με τη φιλοξενία τους και τη γοητεία του μικρού χωριού που βλέπει πίσω στα 800 χρόνια της ιστορίας, αιχμαλωτίζει όλους.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.