Πώληση Αγροτεμάχιο 4831τ.μ. - Σελλία, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 135000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Φοινίκας, Σελλία

135,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Σελλία

ID: 231521016-12

Τετραγωνικά Μέτρα

4831


Αγροτεμάχιο με όμορφη πανοραμική θέα κοντά στα Σελλιά

Λίγο έξω από το χωριό Σελλιά, στη νότια πλευρά της Κρήτης, βρίσκεται προς πώληση ένα οικόπεδο με συνολική έκταση 4831 τ.μ. και δυνατότητα δόμησης έως 200 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρει ιδιωτικότητα και ηρεμία με εκπληκτική πανοραμική θέα στο Λιβυκό Πέλαγος.

Στο ζωντανό χωριό Σελλιά υπάρχει σούπερ μάρκετ και καφετέριες που λειτουργούν όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι υπάρχουν επίσης τρεις εξαιρετικές ταβέρνες στο χωριό.
Οι όμορφες παραλίες της Σούδας και του Πλακιά είναι προσβάσιμες σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το πολυσύχναστο παραθαλάσσιο θέρετρο του Πλακιά απέχει επίσης μόλις λίγα λεπτά.

Το αγροτεμάχιο μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού και παράλληλα προσφέρει τόσο εύκολη πρόσβαση όσο και μέγιστη ιδιωτικότητα λόγω της προνομιακής του θέσης και του μεγέθους του.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.