Πώληση Μεζονέτα 90τ.μ. - Λήμνος-Νέα Κούταλη, Ν. Λέσβου

Ζητούμενη τιμή: 155000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ν. Λέσβου, Λήμνος-Νέα Κούταλη

155,000 €

Ν. Λέσβου, Λήμνος-Νέα Κούταλη

ID: 231971003-4

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Επίπεδα

2

Μεζονέτα 90 τμ, Λήμνος-Τσιμάνδρια 155.000€ . Παραδοσιακή πέτρινη μεζονέτα που υποβλήθηκε σε σχολαστική ανακαίνιση το 2015, διατηρώντας την αρχική της γοητεία. Πλήρως επιπλωμένη, το ισόγειο αποτελείται από ενιαία κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι. Διατίθεται WC με μπάνιο, νιπτήρα και εγκαταστάσεις πλυντηρίου. Εσωτερικές σκάλες καταλήγουν σε διάδρομο και έπειτα σε μπαλκόνι και σε δύο μεγάλα υπνοδωμάτια. Υπάρχει ξύλινη οροφή, σύγχρονο σύστημα θέρμανσης/ψύξης, περιφραγμένη αυλή με χώρο στάθμευσης.

Κοντά στην κεντρική πλατεία του χωριού, βρίσκονται δύο παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες, ένα σχολείο και μια γοητευτική εκκλησία. Επιπλέον, το χωριό διαθέτει ψυχαγωγικές ανέσεις, όπως γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ. Μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται η μαγευτική παραλία Διαπόρι, ένα πραγματικό κρυμμένο στολίδι με ένα παραδοσιακό Ουζερί. Το χωριό Τσιμάνδρια βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, 14χλμ. από την πόλη της Μύρινας και 11χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Λήμνου Ήφαιστος. Η Λήμνος, με την ιδιαίτερη γοητεία της, την πλούσια ιστορία, και τις γαλήνιες παραλίες, κερδίζει τους επισκέπτες της με το παραπάνω. Οικογένειες, ζευγάρια και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ την ξεχωρίζουν για όσα προσφέρει. Η πρωτεύουσα, η Μύρινα, διαθέτει μια γραφική ιστορική γοητεία, με φρούριο και ειδυλλιακό λιμάνι. Σύμφωνα με τη μυθολογία, το νησί ήταν κάποτε ιδιοκτησία του αρχαίου Έλληνα θεού Ηφαίστου, φημισμένου για τη δεξιοτεχνία του. Το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, είτε αναζητάτε μια παραθαλάσσια μόνιμη κατοικία, είτε ένα καλοκαιρινό εξοχικό για προσωπική σας χρήση. Μπορείτε ακόμη και να το μοιραστείτε σε πλατφόρμες όπως η Airbnb, προσελκύοντας έτσι επισκέπτες σε περιόδους που επιθυμείτε.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.