Πώληση Μονοκατοικία 249τ.μ. - Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεφαλονιά, Αργοστόλι

150,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Αργοστόλι

ID: 231771002-87

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

249

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2020

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διώροφη Κατοικία ημιτελής, επιφάνειας 249 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 349 τ.μ. , στα Φραγκάτα Κεφαλονιάς.

Το ισόγειο 124,42 τ.μ. περιλαμβάνει χώρο σαλονιού, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα μπάνιο και σκεπαστή βεράντα. Ο όροφος 124,42 τ.μ. περιλαμβάνει χώρο για 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μπαλκόνια γύρω. Υπάρχει υπόγειο χώρος 153,45 τ.μ. για χρήση αποθήκης και γκαράζ.

Η ιδιοκτησία αποτελεί μοναδική ευκαιρία εξοχική κατοικία ή μόνιμη κατοικία.

Στο οροπέδιο των Ομαλών, στη μέση της Κεφαλονιάς, τα Φραγκάτα είναι από τους παλιούς παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού με αρκετούς μόνιμους κατοίκους. Δίπλα ακριβώς βρίσκονται το χωριό Βαλσαμάτα και η Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου, το μεγαλύτερο μοναστήρι της Κεφαλονιάς, που δημιούργησε ο ίδιος ο πολιούχος άγιος του νησιού. Στην περιοχή βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού της Ρομπόλας, του ξακουστού κεφαλονήτικου κρασιού.

Η ιδιοκτησία αυτή απολαμβάνει θέα στο χωριό το οποίο περιβάλλεται από βουνά, με τον μεγαλοπρεπή Αίνο να δεσπόζει στο τοπίο, αλλά και τα αμπέλια της ρομπόλας να δίνουν ξεχωριστό χρώμα. Τιμή: 150.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Αποθήκη

Διαμπερές

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.