Πώληση Ξενοδοχείο 800τ.μ. - Ελείοι-Προνοί, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 800000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

800,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

ID: 231771002-85

Συνολικά Δωμάτια

10

Τετραγωνικά Μέτρα

800

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1990

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ξενοδοχειακή Μονάδα συνολικής επιφάνειας 800 τ.μ. σε μια εκπληκτική τοποθεσία στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κεφαλονιάς, κατάλληλη για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Αυτή η παραθαλάσσια ξενοδοχειακή μονάδα 2 αστέρων και 50 κλινών βρίσκεται μόλις 30 μ. μακριά από τη βοτσαλωτή παραλία Αράγια στον Πόρο και προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Τα 18 ευρύχωρα, φωτεινά και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες,. Διαθέτουν μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος και ψυγείο, καθιστικό και ιδιωτικό μπάνιο. Η ιδιοκτησία αυτή αποτελείται από 7 διαμερίσματα των 50 τ.μ. , ιδανικά για οικογένεια και από 11 studios των 25 τ.μ. ιδανικά για ζευγάρια. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπαίθριο χώρο δημιουργώντας φιλόξενες γωνιές ιδανικές για χαλάρωση και μικρή κουζίνα με τραπεζοκαθ΄ίσματα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Πόρου, περπατώντας θα βρείτε τα μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες, τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα και θα εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη σας, φούρνος και αρκετά σούπερ μάρκετ είναι επίσης κοντά. Ο Πόρος, παραθαλάσσιο χωριό, αποτελεί σημαντικό λιμάνι του νησιού με καθημερινή σύνδεση με το λιμάνι της Κυλλήνης στην Πελοπόννησο και περιζήτητη τουριστική περιοχή. Η ιδιοκτησία αυτή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την απέραντη παραλία του Πόρου, η οποία βραβεύεται κάθε χρόνο με γαλάζια σημαία.

Το Αργοστόλι, η πρωτεύουσα του νησιού, απέχει 40′ οδικώς από τον Πόρο και σε κοντινή απόσταση θα βρείτε την επίσης πολυσύχναστη, αμμώδη παραλία της Σκάλας, κοσμοπολίτικο χωριό με πληθώρα επιλογών (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, και club) και αρχαιολογικών χώρων μεγάλου ενδιαφέροντος. Το λιμάνι της Σάμη, απ' όπου φεύγει ferry boat καθημερινά για την Ιθάκη, απέχει 30 λεπτά οδικώς. Τα διάσημα σπήλαια της Μελισσάνης και Δρογαράτης βρίσκονται εκεί όπως και η διάσημη παραλία Αντίσαμος.

Πρόκειται για μία πραγματικά αξιόλογη επενδυτική πρόταση καθώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί μία από τις πιο γνωστές τουριστικά επιχειρήσεις της περιοχής με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να έχει σταθερό πελατολόγιο. Τιμή : 800.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.