Πώληση Κατάστημα 5015τ.μ. - Ελείοι-Προνοί, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 1950000 €

Κατάστημα - Πώληση - Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

1,950,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

ID: 231771002-64

Συνολικά Δωμάτια

7

Τετραγωνικά Μέτρα

5015

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Εξαίρετο Κατάστημα κατάλληλο για επιχειρηματική δραστηριότητα με πισίνα, στη Σκάλα Κεφαλονιάς.

Η ιδιοκτησία αυτή εκτείνεται σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5.015,02 τ.μ. και αποτελείται από το κυρίως κατάστημα 464,90 τ.μ., την επαγγελματική κουζίνα., δύο βοηθητικούς χώρους 61 τ.μ. , 48 τ.μ. αντίστοιχα και τον υπαίθριο χώρο.

Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει η μεγάλη σε έκταση πισίνα με pool bar εντός της, υπάρχουν τουαλέτες και χώρος αποδυτηρίων. Τραπεζοκαθίσματα ή ξαπλώστρες μπορούν να τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος έχει διαμορφωθεί προσεγμένα ώστε να χαρίζει ευχαρίστηση και ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και χαλάρωσης.

Η ιδιοκτησία αυτή λειτουργούσε μέχρι πρότινος ως εστιατόριο, καφέ-coctail bar και ήταν από τις πιο γνωστές τουριστικά επιχειρήσεις της περιοχής με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να έχει σταθερό πελατολόγιο.

Βρίσκεται σε ισόγειο χώρο στον κεντρικό δρόμο της Σκάλας, το πιο γνωστό και τουριστικό χωριό της περιοχής. Πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας είναι η θέση της σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα του νησιού με πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και την ωραιότερη παραλία της Κεφαλονιάς. Η τεράστια σε μήκος παραλία της Σκάλας είναι αμμώδης, οργανωμένη σε πολλά σημεία, αλλά και ελεύθερη σε μεγάλο τμήμα της, με καταγάλανα βαθιά νερά, είναι ιδανική και για θαλάσσια σπορ. Τιμή: 1.950.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.