Πώληση Άλλα επαγγελματικά 5103τ.μ. - Ελείοι-Προνοί, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 3800000 €

Άλλα επαγγελματικά - Πώληση - Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

3,800,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

ID: 231771002-84

Τετραγωνικά Μέτρα

5103

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Εξαίρετο Επενδυτικό Ακίνητο, κατάλληλο για επιχειρηματική δραστηριότητα στη Σκάλα Κεφαλονιάς.

Η ιδιοκτησία αυτή εκτείνεται σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5.103,18 τ.μ. και αποτελείται από 2 επαγγελματικά κτήρια.

Το ένα κτήριο (144 τ.μ.) λειτουργεί ως εστιατόριο, καφέ-coctail bar επί της παραλιακής με ανεμπόδιστη θέα στη διάσημη παραλία της Σκάλας. Είναι από τις πιο γνωστές τουριστικά επιχειρήσεις της περιοχής με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να έχει σταθερό πελατολόγιο. Διαθέτει βεράντα και μπροστά υπάρχει ιδιωτικός χώρο στάθμευσης.

Το δεύτερο κτήριο (354 τ.μ.) αποτελείται από 7 καταστήματα, τα οποία νοικιάζονται. Υπάρχουν 2 τουαλέτες γυναικών και δύο αντρών. Στον εξωτερικό χώρο λειτουργεί μικρό πάρκο παιδικής αναψυχής.

Η Σκάλα είναι το πιο γνωστό και τουριστικό χωριό της περιοχής. Πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας είναι η παραθαλάσσια θέση της σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα του νησιού με πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και την ωραιότερη παραλία της Κεφαλονιάς. Η τεράστια σε μήκος παραλία της Σκάλας είναι αμμώδης, οργανωμένη σε πολλά σημεία, αλλά και ελεύθερη σε μεγάλο τμήμα της, με καταγάλανα βαθιά νερά. Τιμή: 3.800.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.