Πώληση Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό 3850τ.μ. - Κέντρο, Κομοτηνή

Ζητούμενη τιμή: 500000 €

Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό - Πώληση - Κομοτηνή, Κέντρο

500,000 €

Ν. Ροδόπης, Κομοτηνή, Κέντρο

ID: 231441001-1

Τετραγωνικά Μέτρα

3850

Έτος Κατασκευής

1978

Κομοτηνή, Βιομηχανικός Χώρος Προς Πώληση, 3850 τ.μ., Κατάσταση: Καλή, Όροφος: Ισόγειο, 1 Επίπεδο/α, Τιμή: 500.000€. Remax Morphi Άρτιο και οικοδομήσιμο έκτασης δεκατεσσάρων χιλιάδων οχτακοσίων πενήντα εννέα(14.859) τετραγωνικών μέτρων το οποίο βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής με αριθμό τετραγώνου 17 (Ο.Τ. 17). Το οικόπεδο έχει πρόσωπο από βορρά στην οδό 4 της ΒΙΠΕ κατά μήκος 89,50 τετραγωνικών μέτρων, προς το Νότο έχει πρόσωπο στην οδό 5 της ΒΙΠΕ κατά μήκος 89,50 τεραγωνικών μέτρων. Προς την ανατολή έχει ως όριο πλευρά Γ-Δ μήκους 167,59 τετραγωνικά μέτρα και Δυτικά έχει πρόσωπο στην οδό 12 (κεντρική οδός της ΒΙΠΕ Κομοτηνής) της ΒΙΠΕ μήκους 167,59 τετραγωνικά μέτρα. Εισόδους προς το οικόπεδο υπάρχουν από την Βόρεια και την Νότια πλευρά.
Επί του γηπέδου – οικοπέδου υφίστανται ισόγειες κτιριακές εγκαταστάσεις σε επαφή μεταξύ των , διαφορών χρήσεων, οι οποίες αποτελούν βιομηχανική μονάδα. Η συνολική επιφάνεια των κτιρίων ανέρχεται σε τρείς χιλιάδες οχτακόσια σαράντα εννέα τετραγωνικά μέτρα (3.849,36 τ.μ.) και συνολικού όγκου είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ενενήντα τριών κυβικών μέτρων (24.593 μ3). Το Βιομηχανοστάσιο , οι χώροι αποθήκευσης παραγόμενου προϊόντος και υπόστεγο υποδοχής , είναι κατασκευασμένο από σκυρόδεμα έως και το ύψος του δαπέδου. Ο φορέας του κτηρίου είναι μεταλλικός με περιμετρικές κολώνες στις οποίες στηρίζονται τα ζευκτά της στέγης. Η περιμετρική επικάλυψη ως και τα εσωτερικά χωρίσματα των χώρων είναι με οπτοπλινθοδομή , έως το ύψος των ζευκτών της στέγης. Η επικάλυψη της στέγης είναι με λαμαρίνα διαβάθμιου τραπεζίου. Το τμήμα των γραφείων και διαφόρων χώρων αποθήκευσης υλικών και συσκευασμένου προϊόντος είναι συμβατική κατασκευή.
Γενικά οι κτιριακές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε καλή κατάσταση πλην της στέγης, που τμήμα της έχουν ξηλωθεί από τον αέρα και στο εσωτερικό υπάρχουν φθορές λόγω μη συντήρησης. Η περιμετρική περίφραξη του οικοπέδου είναι με τοιχίο 50 εκατοστών και επ’ αυτού τσιμεντοκολώνες με δικτυωτό συρματόπλεγμα, σε κακή κατάσταση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.