Πώληση Μεζονέτα 244τ.μ. - Κέντρο, Κομοτηνή

Ζητούμενη τιμή: 260000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Κομοτηνή, Κέντρο

260,000 €

Ν. Ροδόπης, Κομοτηνή, Κέντρο

ID: 231441002-312

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

244

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

6ος

Κωδικός ακινήτου: 2-668 - Κομοτηνή Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 244 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 260.000 € Η μεζονέτα αναπτύσσεται στον 6ο και 7ο όροφο οικοδομής, κτισμένης στο κέντρο της πόλης το 2007. Η συνολική

επιφάνεια

της κατοικίας είναι 243,96 τ.μ. Η κατάστασή της είναι ημιτελής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον αγοραστή να δώσει τον προσωπικό του χαρακτήρα και να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του σε αυτόν τον ολόφωτο χώρο με την πανοραμική θέα όλης της πόλης. Στο κάτω επίπεδο βρίσκεται ο ψηλοτάβανος χωρος του καθιστικού και της τραπεζαρίας, η κουζίνα, ενα υπνοδωμάτιο και μπάνιο ενώ στο επάνω επίπεδο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθήκη. Η περιμετρική τεράστια βεράντα με τις ζαρντινιέρες για φυτά δημιουργεί την αίσθηση ότι κατοικείς σε μονοκατοικία ενώ η απεριόριστη πανοραμική θέα ότι ζεις στα σύννεφα!! Οι 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο ξεπερνούν κάθε προβληματισμό για σπίτι στο κέντρο της πόλης. Οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν οικονομικό και αυτόνομο τρόπο θέρμανσης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.