Πώληση Μονοκατοικία 91τ.μ. - Άπτερα, Σούδα

Ζητούμενη τιμή: 310000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σούδα, Άπτερα

310,000 €

Ν. Χανίων, Σούδα, Άπτερα

ID: 231671023-288

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

91

Έτος Κατασκευής

2023

Πωλείται από τη Remax Specialists και τη σύμβουλο Ακίνητης Περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη,

Κατοικία 91,67 τ.μ σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 209,85τ.μ. με ανεμπόδιστη θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους. Η κατοικία περιστοιχίζεται από άλλα σπίτια σε μία ήσυχη συνοικία με νεόδμητες κατοικίες! Είναι ειδικά περιφραγμένο με διαμορφωμένο κήπο, ιδιωτικό πάρκινγκ, ιδιωτική πισίνα και ειδικό χώρο Laundry εξωτερικά!

Αποτελείται από δύο σύγχρονες κρεβατοκάμερες, ένα άνετο μπάνιο κι ενιαίο χώρο κουζίνα, καθιστικό, σαλόνι.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

-Συμβατική κατασκευή από μπετό και τούβλα -Υγρομόνωση εγκεκριμένη από KENAK -Γαλβανιζέ πέργκολα στη βεράντα και στα μπαλκόνια, βαμμένη με -ειδικό βερνίκι προστασίας σε καφέ χρώμα -Η οροφή του καθιστικού είναι κατασκευασμένη από ξύλο πεύκου -Μπορούν να ενσωματωθούν ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα σε όλα τα δωμάτια -Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για μπάνιο και τουαλέτα -Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους χώρους -Ξύλινες ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια -Νυχτερινό φωτισμό εξωτερικά και στην πισίνα -Παράθυρα και πόρτες αλουμινίου με διπλά τζάμια σε καφέ χρώμα -Ηλεκτρική γαλβανιζέ γκαραζόπορτα -Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για κάθε σπίτι -Πλήρης επίπλωση κουζίνας με ντουλάπια, συρτάρια,Aπορροφητήρα και διπλό νεροχύτη -Ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας: ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνος, ηλεκτρική εστία -Προστατευτικό στηθαίο στα μπαλκόνια και στον προαύλιο χώρο από γυαλί με βάση Inox -Ιταλικά πλακάκια δαπέδου -Ιδιωτική πισίνα συνολικού μεγέθους 20,75 τ.μ. -Υπαίθριο ντους δίπλα στην πισίνα -Αντιολισθητικά ιταλικά πλακάκια σε Μπάνιο κ WC -Ευρύχωρη βεράντα κ μεγάλα μπαλκόνια -Σταμπωτό μπετό στο δάπεδο στην είσοδο του σπιτιού -Εσωτερικές πόρτες από ξύλο mdf -Κεντρική αποχέτευση για όλα τα σπίτια -Χαμάμ στο υπόγειο κατοικίας

Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή κι ένα απόλυτα λειτουργικό σπίτι, όπου οι μοντέρνες γραμμές ταυτίζονται με το παραδοσιακό ύφος, δημιουργώντας έτσι μοναδική άνεση και στυλ στους διαμένοντες. Ιδανικό για ζευγάρι ή για μικρή οικογένεια σε απόσταση αναπνοής από τη παραλία.

H απόσταση από τη πόλη των Χανίων είναι μόλις 15 χιλιόμετρα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ, επικοινωνήστε αμέσως τώρα για το συντονισμό μίας επίσκεψης, στο 6995786611 Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Μπάνιο

Αποθήκη

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ρετιρέ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.