Πώληση Βίλα 150τ.μ. - Άπτερα, Σούδα

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Βίλα - Πώληση - Σούδα, Άπτερα

350,000 €

Ν. Χανίων, Σούδα, Άπτερα

ID: 231671003-507

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 150τμ στην περιοχή Άπτερα, στα Μεγάλα Χωράφια

Πρόκειται για πέτρινη βίλα 2όροφη, κατασκευής του 2008, σε ήσυχη περιοχή με θέα τα Λευκά Όρη. Το οικόπεδο που την περιβάλει είναι 500τμ και έχει περιμετρικά πέτρινη περίφραξη και δύο αυλοπορτες. Καθώς μπαίνετε από την πύλη, παρατηρείτε τη μεγάλη περιοχή της πλακόστρωτη αυλής και ένα σκεπασμένο πάρκινγκ αυτοκινήτων. Ανεβαίνοντας 4 σκαλοπάτια βρισκόμαστε σε μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με καμάρες όπου η γαλήνη του τοπίου κυριαρχεί στο χώρο. Μπαίνοντας από την κυρία είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού, στο ισόγειο βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι και η τραπεζαρία. Υπάρχουν πολλά παράθυρα που δίνουν άπλετο φως. Το σαλόνι διαθέτει, επίσης, τζάκι με πέτρινη επένδυση. Σε όλη τη βίλα υπάρχουν οροφές με ξύλινα δοκάρια. Δίπλα σε αυτόν τον χώρο βρίσκεται μια πολύ άνετη κουζίνα με άφθονο χώρο στα ντουλάπια και χώρο για τραπέζι κουζίνας. Έχει επίσης πόρτα που οδηγεί στην βεράντα. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα μπάνιο με γωνιακό ντους και παράθυρο. Επίσης, ο χώρος κάτω από τη σκάλα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τη θέση πλυντηρίου και ντουλάπι αποθήκευσης. Μια μαρμάρινη σκάλα με inox κάγκελα οδηγεί στον επάνω όροφο όπου υπάρχουν τρία πολύ άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες. Τα δυο υπνοδωμάτιο έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη σκεπασμένη βεράντα με πέτρινη καμάρα όπου μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα στη γύρω καταπράσινη περιοχή. Το μπάνιο σε αυτό το επίπεδο διαθέτει μπανιέρα και παράθυρο. Έχει ηλιακό θερμοσίφωνα, θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου και ΑC . Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Επίσης στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια μικρή αποθήκη.

Η περιοχή των Μεγάλων Χωράφια είναι μια υπερυψωμένη, ήσυχη και καταπράσινη περιοχή με θέα τα Λευκά Όρη. Υπάρχουν μερικές ταβέρνες στην πλατεία της Απτέρας. Η θέση της βίλας βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το χωριό Καλύβες. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες, καταστήματα και υπηρεσίες, όπως τράπεζες, φαρμακεία και ταχυδρομείο. Υπάρχει επίσης ιατρείο με δύο γιατρούς που μιλούν αγγλικά. Φυσικά οι Καλύβες φημίζονται και για τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία αμμουδιές και τη μαγευτική θάλασσα. Απέχει 11 χλμ από την πόλη των Χανίων και οι αμμώδεις παραλίες Καλύβες (απέχει 3 χλμ) και Αλμυρίδα (απέχει 8 χλμ).

Επικοινωνήστε τώρα στο 6943731703 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.