Πώληση Διαμέρισμα 71τ.μ. - Μεταμόρφωση, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 103000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόλος, Μεταμόρφωση

103,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Μεταμόρφωση

ID: 230941081-251

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

71

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

2ος

Τζιαφέτας Νικόλαος, σύμβουλος επένδυσης ακινήτων και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Μεταφτσής Γεώργιος, Τάνας Τάσος) - Βόλος - Μεταμόρφωση:

Το διαμέρισμα, βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της πρόσοψης της οικοδομής, προσφέροντας μια εξαιρετική θέα προς το βουνό Πήλιο. Διαμπερές και φωτεινό, το διαμέρισμα παρέχει άνετους και λειτουργικούς χώρους.

Κατά την είσοδό σας, θα συναντήσετε ένα ευρύχωρο σαλόνι με μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε ένα μπαλκόνι με θέα στο Πήλιο. Ακολουθώντας το διάδρομο, θα βρείτε μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με παράθυρο, ένα μπάνιο με παράθυρο και, τέλος, το μεγάλο υπνοδωμάτιο με το δικό του μπαλκόνι.

Το διαμέρισμα διαθέτει λέβητα φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από μάρμαρο και παρκέ. Όλοι οι χώροι είναι άνετοι, τετραγωνισμένοι και εξασφαλίζουν καλό αερισμό και φωτεινότητα μέσω των πολλώνανοιγμάτων που διαθέτει

Η περιοχή περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, όπως σχολεία, supermarket και τοπική αγορά, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Βόλου. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι ήδη μισθωμένο και αποδίδει ένα πολύ καλό μίσθωμα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για επενδυτές ή αγοραστές που αναζητούν μία καλή επενδυτική λύση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.