Πώληση Μονοκατοικία 400τ.μ. - Μεταμόρφωση, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Βόλος, Μεταμόρφωση

390,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Μεταμόρφωση

ID: 230941015-154

Συνολικά Δωμάτια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Έτος Κατασκευής

1956

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Σιάνος Κωνσταντίνος, team leader της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και μέλος του γραφείου RE/MAX Δομή.

Διατίθεται αποκλειστικά από την ομάδα μας προς πώληση μια γωνιακή μονοκατοικία 2 επιπέδων απο 135 τ.μ. το κάθε επίπεδο, στο σύνολο 270 τ.μ. και μια μονοκατοικία 46 τ.μ. όπως και δύο αποθήκες συνολικά 31 τ.μ. απο 15,5 τ.μ. η κάθε μια. Τα συγκεκριμένα ακίνητα είναι κτισμένα μέσα σε οικόπεδο 411 τ.μ. με περίπου 200 τ.μ. αυλή που χρησιμοποιείται και σαν parking στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στον Βόλο. Τα κτήρια είναι κατασκευής του 1956.

Η μεζονέτα αποτελείται απο 4 υπνοδωμάτια, 1 στο ημιυπόγειο και 3 στο υπερυψωμένο ισόγειο, 1 κουζίνα , 2 μπάνια ένα στο κάθε επίπεδο, 1 μεγάλη σαλονοτραπεζαρία στο επάνω επίπεδο. Στο κάτω επίπεδο επίσης υπάρχει το λεβητοστάσιο και 1 σαλόνι.

Η θέρμανση στην μεζονέτα είναι ατομική θέρμανση πετρελαίου και υπάρχει τζάκι καθώς και κλιματιστικό. Τα κουφώματα ειναι ξύλινα και υπάρχουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες μέσα στα υπνοδωμάτια. Απο το γωνιακό κτίσμα υπάρχει θέα στον ανοιχτό ορίζοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας το δείξουμε και απο κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.