Πώληση Αγροτεμάχιο 3471τ.μ. - Γραμβουσά, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 60000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κίσσαμος, Γραμβουσά

60,000 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Γραμβουσά

ID: 231671061-7

Τετραγωνικά Μέτρα

3471

Σε περίοπτη θέση και αποτελούμενο από δύο επίπεδα βρίσκεται οικόπεδο 3471 μ2. Με 80  παραγωγικά ελαιόδεντρα  και με θέα στον κόλπο της Κισσάμου, Ρεύμα, Νερό και Τηλέφωνο σχεδόν δίπλα και είσοδο από χωματόδρομο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση . Ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός του  δίνει άπλετο φως το χειμώνα και το υψόμετρό του δροσιά το καλοκαίρι. Το οικόπεδο είναι εκτός οικισμούμε εγκεκριμένη  άδεια δόμησης 186τμ συν υπόγεια και ημιυπαίθριους χώρους. Στη διπλανή πλαγιά υπάρχουν νεόδμητες δίδυμες βίλες οι οποίες λειτουργούν ως παραθεριστικές κατοικίες με άδεια ΕΟΤ.

Σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων υπάρχουν δύο από τις ομορφότερες και ξακουστές παραλίες του νομού Χανίων και όλης της Κρήτης. Στα δυτικά και στα 7 χλμ η Φαλάσαρνα, στα βορειοδυτικά και στα 14 χλμ η λιμνοθάλασσα του Μπάλου. Τα πιο αναγκαία ψώνια, φούρνο, μίνι μάρκετ, καφέ, τα βρίσκουμε στα 2 χλμ στον Πλάτανο ενώ για μεγαλύτερη ποικιλία υπάρχει η πόλη της Κισσάμου (Καστέλι) στα 8 χιλ. με καταπληκτικό μουσείο και φυσικά τον πεζόδρομο δίπλα στην θάλασσα με τα Cafe και τις παραδοσιακές ταβέρνες, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την φημισμένη Κρητική Κουζίνα. Η περιοχή προσφέρεται για διάφορες δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, περιήγηση στο παρακείμενο μικρό φαράγγι ή στο καταπληκτικής ομορφιάς ακρωτήριο της Γραμβούσας ή ακόμα και αλεξίπτωτο πλαγιάς, για τους πιο τολμηρούς. Η επικείμενη κατασκευή του ΒΟΑΚ καθώς και το λιμάνι και το Υδατοδρόμιο της πόλης έχουν ήδη προσελκύσει αξιόλογα τουριστικά Projects γύρω από τον κόλπο της Κισσάμου και θα καταστήσουν την περιοχή ακόμη και 12μηνο προορισμό. Η πόλη των Χανίων και πρωτεύουσα του νομού απέχει 50 χλμ και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης 65 χλμ. - Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6932701771 Θανάσης Μισχόπουλος, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.