Πώληση Βίλα 292τ.μ. - Γραμβουσά, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Βίλα - Πώληση - Κίσσαμος, Γραμβουσά

1,200,000 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Γραμβουσά

ID: 231671061-6

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

292

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2020

Αποκλειστικά από RE/MAX Specialists,

Στην φημισμένη Γραμβούσα του Δήμου Κισσάμου και σε οικόπεδο 2018μ2 είναι κατασκευασμένες από το 2020 δύο επιβλητικές βίλες 146 τ.μ. έκαστη. Άριστης ποιότητας, καλαίσθητα και μοντέρνα έπιπλα και είδη υγιεινής, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και σίτες, εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης, Air-conditioning σε κάθε δωμάτιο, δορυφορική κεραία, Alarm, WiFi σε όλους τους χώρους. Εξωτερικά σε κάθε βίλα υπάρχουν θερμαινόμενη με αντλία θερμότητας πισίνα, Jacuzzi, BBQ, κήπος, άπλετο Parking, ράμπες ΑΜΕΑ, και φυσικά απεριόριστη θέα 360΄που κόβει την ανάσα. Εσωτερικά υπάρχουν 3 κρεβατοκάμαρες , κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με κεραμική εστία φούρνο, ψυγείο, καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, καθιστικό, τραπεζαρία, 3 μπάνια, Play Room ,βαμμένο στα χρώματα της Κρητικής Φύσης, και πάρα πολύ φωτεινές αφού διαθέτουν 19 παράθυρα. Διαθέτουν επίσης άδεια ΕΟΤ για ένα αξιόλογο εισόδημα όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τους χειμερινούς λόγω της θερμαινόμενης πισίνας.

Για τις άμεσες ανάγκες υπάρχει το χωριό Πλάτανος στα 2χλμ όπου θα βρείτε Φούρνο, Φαρμακείο, Βενζινάδικο, supermarket, και παραδοσιακές ταβέρνες. Διάσημες Παραλίες όπως η Φαλάσαρνα 7,5χλμ, το Ελαφονήσι 50χλμ, η λιμνοθάλασσα του Μπάλου 14χλμ, είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμες. Το Λιμάνι και η πόλη της Κισσάμου απέχουν 8 και 9χλμ αντίστοιχα όπου θα βρείτε μεγαλύτερη αγορά , ένα πανέμορφο μουσείο, πεζόδρομο στην παραλία με Καφέ και Ψαροταβέρνες, τα Χανιά 50χλμ και το Διεθνές Αεροδρόμιο ¨Δασκαλογιάννης¨ 65χλμ.

Μοναδική ευκαιρία για επενδυτικό ακίνητο σε ραγδαία τουριστικά αναπτυσσόμενη περιοχή, όπως ο κόλπος της Κισσάμου. Η εγγύτητα της περιοχής στο αεροδρόμιο, η επέκταση του ΒΟΑΚ καθώς και η αναμενόμενη λειτουργία Υδατοδρομίου στο λιμάνι φέρνει το ακίνητο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όχι μόνο για πολυήμερες διακοπές αλλά και για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 6

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κουζίνα: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Διαμπερές

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Έξι

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.