Πώληση Ξενοδοχείο 2650τ.μ. - Άγιοι Απόστολοι, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 4000000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

4,000,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

ID: 231671048-43

Τετραγωνικά Μέτρα

2650

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists και τον Παναγιώτη Γατίδη,

Μία πραγματικά εξαιρετική επενδυτική επιλογή στην καρδιά των Αγίων Αποστόλων και μόλις 150 μέτρα από την παραλία! Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση εξελίσσεται σταθερά από το ξεκίνημα της όμως λόγω συνταξιοδότησης ήρθε η στιγμή για την πώληση της. Εξαιρετικά επικερδής και με πληρότητα που θα ζήλευαν πολλοί αυτό το ξενοδοχείο 2 αστέρων απλώνεται σε έκταση άνω των 2.5 στρεμμάτων. Τα πρώτα 12 δωμάτια κατασκευάστηκαν το 1990 , το 1996 έγινε η πρώτη επέκταση με ακόμα 12 δωμάτια ενώ το 2008 ανακαινίστηκαν και προστέθηκαν ακόμα 14 δωμάτια καθώς και οι υπάρχουσες σημερινές εγκαταστάσεις! Η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2019, ενώ αναβαθμίσεις έχουν γίνει σε όλους τους τομείς!

Το ξενοδοχείο στην μορφή που είναι τώρα είναι πλήρως λειτουργικό με εξαιρετική πληρότητα, ενώ είναι στα προτεινόμενα καταλύματα που προσφέρουν σταθερά εξαιρετική εξυπηρέτηση! Το ξενοδοχείο είναι ένα βραβευμένο 3+ αστέρων το οποίο εύκολα αναβαθμίζεται σε 4* και περιλαμβάνει: - 40 διαμερίσματα εκ των οποίων τα 20 είναι studios - Μεγάλη εξωτερική πισίνα - Pool Bar - Εστιατόριο A la Carte - Μικρό SPA - Πλυντήρια (laundry)

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θέα σε κήπο ή πισίνα ενώ επίσης όλα τα δωμάτια ανάλογα που βρίσκονται έχουν πρόσβαση σε αυλή ή μπαλκόνι. Αξιοσημείωτο είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου το οποίο λειτουργεί σαν εστιατόριο πρωινού-μεσημεριανού και δύναται να φιλοξενήσει 100 άτομα, ενώ έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από φιλοξενούμενους αλλά και ντόπιους που επιλέγουν να πάρουν εκεί το πρωινό ή το μεσημεριανό τους!

Οι Άγιοι Απόστολοι βρίσκονται σε απόσταση 3 περίπου χιλιομέτρων από το κέντρο των Χανίων. Οι παραλίες των Αγίων Αποστόλων είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς καθώς διαθέτουν όμορφη αμμουδιά, καλή τουριστική υποδομή και εύκολη πρόσβαση. Δεν είναι τυχαίο πως σε λιγότερο από μία δεκαετία η γη καθώς και οι επιχειρήσεις έχουν υπερδιπλασιάσει την αξία τους!

Οι ιδιοκτήτες έχοντας ξεπεράσει το όριο συνταξιοδότησης επιθυμούν να δουν την μοναδική αυτή επιχείρηση να συνεχίσει την λειτουργία της προσφέροντας υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσίας, αναδεικνύοντας την Κρητική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο!

Στην διάθεση των πραγματικά ενδιαφερομένων οικονομικά στοιχεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο Aκινήτων Παναγιώτη Γατίδη στο 6939458673.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Ανακαινισμένο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.