Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1100τ.μ. - Άγιοι Απόστολοι, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

330,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

ID: 231671051-28

Τετραγωνικά Μέτρα

1100

Ο σύμβουλος ακινήτων Νικόλας Τζαγκαράκης και η RE/MAX Specialists παρουσιάζουν μία εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς, τους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά. Το οικόπεδο, εκτάσεως 1.100 τ.μ., διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για μια επιτυχημένη επένδυση.

Η περιοχή των Αγίων Αποστόλων διακρίνεται για τη φυσική της ομορφιά και τις κοντινές αποστάσεις από την πανέμορφη παραλία. Βρίσκεται μόλις 400 μέτρα μακριά από την γνωστή ακτογραμμή, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε μια από τις πιο αγαπημένες παραλίες της περιοχής.

Το οικόπεδο είναι επίπεδο και έτοιμο για οικοδόμηση, με τη δυνατότητα κατασκευής κατοικίας έως 400 τ.μ. και ξενοδοχειακής μονάδας έως 800 τ.μ. Η διαμόρφωση αυτή παρέχει σημαντικά περιθώρια για δημιουργικότητα και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Η πλεονεκτική τοποθεσία του οικοπέδου, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γεωγραφική ομορφιά της περιοχής, καθιστούν αυτήν την προσφορά ιδιαίτερα ελκυστική. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους επενδυτές που επιθυμούν να απολαύσουν τα οφέλη μιας ακίνητης περιουσίας σε μια συνεχόμενα αναπτυσσόμενη και τουριστικά ελκυστική περιοχή.

Επωφεληθείτε από αυτήν τη μοναδική ευκαιρία επένδυσης και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να οργανώσουμε μια ιδιωτική επίσκεψη στον τόπο.

Πληροφορίες Τοποθεσίας: Οι Άγιοι Απόστολοι είναι μία παραθαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά των Χανίων. Η παραλία των Αγίων Αποστόλων είναι ένας αγαπητός και δημοφιλής προορισμός οπού στην παραλία, εκτός από μπάνιο στη θάλασσα οι κάτοικοι απολαμβάνουν διάφορα είδη σπορ, καλοκαιρινά και μη. Η περιοχή αυτή έχει χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος πνεύμονας των Χανιών. Η μικρή απόσταση του από το κέντρο των Χανίων είναι μόλις 4 χιλιόμετρα και βοήθησε στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες +30 6980918999 tzagkarakis.real@gmai.com Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω VIBER kαι Whats Up. Nικόλας Τζαγκαράκης|REALTOR RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.