Πώληση Βίλα 119τ.μ. - Καλυδονία, Κολυμβάρι

Ζητούμενη τιμή: 360000 €

Βίλα - Πώληση - Κολυμβάρι, Καλυδονία

360,000 €

Ν. Χανίων, Κολυμβάρι, Καλυδονία

ID: 231671023-232

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

119

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

Παρουσιάζουμε μια εξαιρετική υπό κατασκευή πολυτελή βίλα ευρισκόμενη σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή κοντά στο Κολυμβάρι. Αυτό το πολυτελές ακίνητο αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα πολυτελούς διαβίωσης, προσφέροντας επίσης εκπληκτική πανοραμική θέα σε βουνό.

Εκτεινόμενη σε οικόπεδο 317,17 τ.μ., αυτή η βίλα υπόσχεται μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό συνολικό ζωτικό χώρο 119,41 τ.μ. προσεκτικά σχεδιασμένο με έμφαση στην εργονομία και το στυλ.

Το ισόγειο είναι 67,41τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, μεγάλες βεράντες με άμεση πρόσβαση στο χώρο της ιδιωτικής πισίνας, ο οποίος είναι απόλυτα προστατευμένος και σας προσφέρει αυτή τη συνθήκη και την ευελιξία να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιθυμία σας.

Ο πρώτος όροφος είναι 52τ.μ. και διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Υπάρχει άφθονος χώρος για τα μέλη της οικογένειας, ή τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια επιμελώς κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας φωτιστικά και φινιρίσματα. Διαθέτει άριστο φυσικό φωτισμό.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργειακή απόδοση, στη θερμοπρόσοψη, τη μόνωση δώματος, στα κουφώματα με τους διπλούς ηχομονωτικούς και ενεργειακούς υαλοπίνακες που διαθέτει και την αντλία θερμότητας ψύξη θέρμανση τύπου αέρα-αέρα. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα.

Έχει γίνει πολύ προσεκτική επιλογή σε όμορφους γήινους χρωματικούς τόνους σε όλο το σπίτι. Η κατοικία προσφέρει άνεση και ιδιωτικότητα, έχει μεγάλα ανοίγματα και αυτονομία εισόδου.

Παρουσιάζει μια εξαιρετική ευκαιρία για επέκταση, με τη δυνατότητα συνένωσης με μία ίδια βίλα ακριβώς δίπλα άλλα 119,41τ.μ..

Τι το κάνει ιδιαίτερο: Η προνομιακή του θέση σε μια περιοχή υψηλής ποιότητας, προσφέροντας πανοραμική θέα. Αφεθείτε στην απαράμιλλη ομορφιά της φύσης μέσα από τις ανέσεις αυτή της μαγευτικής κατοικίας. Βρίσκεται 3 χιλ. από τη παραλία Κολυμβαρίου, 3 χιλ. από Ραβδούχα, 4 χιλ. από Νωπήγεια

Ημερομηνία αποπεράτωσης : Αύγουστος 2024. **Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση. Εχει Νοτιοδυτικό προσανατολισμό.

Επικοινωνήστε αμέσως τώρα προκειμένου να κλείσουμε ένα ραντεβού για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κατασκευαστικό κομμάτι της βίλας. 6995786611 Μαριάννα Γυπάκη RE / MAX Specialists Real Estate Services Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.